Julmys vecka..

Imorse när jag var super försenad trodde jag så kom jag på att jag började en halvtimme senare. Vilken jävla tur! Skrev ett mail till en av mina chefer på jobbet och undrade hur de tänkte angående att jag får sluta men folk som kommer försent, klickar på massor av privat tid, klickar på privat 3 minuter innan de slutar för att de inte vill ta samtal och ja inte följer de väldigt enkla regler vi har på stället.. å då vore det ju grymt pinsamt att dagen efter komma försent själv.. haha.. för jag är verkligen aldrig sen! Men jag är inte heller perfekt, men jag är bra på att följa enkla regler.

Iallafall så hoppade Katten helt plötsligt upp i fönstret imorse och hade ner massa ifrån julljusstaken (vad heter det? jag kommer verkligen inte ihåg just nu).. det blev grus hela golvet och jag var så trött men jag tänkte när jag såg det "Det här måste jag ta kort på till bloggen" snacka om skadad. Men min sömniga hjärna glömde det fort och jag skrapade ihop allt och pysslade till den så den blev fin igen..

Den här veckan är perfekt utifrån socialamöten för mig..

Jag har träffat Katja & det händer ju inte ofta, mest för att hon bor i Luleå och jag i Bollnäs. Men också för att jag har fått tågfobi och inte kämpar mig iväg dit upp.

Träffat Sarah & Niklas.. vilket alltid är super trevligt!

Fredagskvällen spenderade jag med denna pärla

Mina, vi satt och pratade om allt det jag inte egentligen orkar prata om. Det blir nu ett av mina nyårslöften. Bytt ut "Skaffa Facebook".. haha.. Ser ni (som träffat henne) vilket långt härligt hår hon har?! Gud va jag önskar att vi bodde mycket närmare varandra. En dag kanske det blir så..

Idag kom ännu en underbar människa hem så jag ska dit strax.. är såå trött men kan inte hålla mig borta när jag väl har chansen att få träffas..

På torsdag (Nyårsafton) ska jag jobba men sen ska jag äta middag med ännu en underbar vän.. Blir bara mys hemmamiddag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0