Fiske 3 JUNI

 
Många människor är galna i fiske.. jag fattar inte grejen. Min systers karl Sam är helt inne i Flugfiske, om det var nått han skulle vilja göra hela dagarna och nätterna så är det flugfiska.. & när han och hans vänner fiskar så tar dom inte ens upp fisken.. eller dom tar upp den och väger och mäter men pluppar sedan ner den i vattnet igen.. Jag förstår verkligen inte..
Han har fiskegrejer för jag vet inte hur många tusenlapparr.. ni vet Flytring?!, Vadarbyxor?!.. haha underliga saker som finns att köpa! Men om jag tänker efter så har nog jag ljus och lyktor för säkert lika mycket. Men han och hans bror Jan har ju även en internetbaserad liten fiskebutik också så det är ju mycket därför han har så mycket krimskrams hemma.
När jag var liten brukade vi meta eller fiska med kastspö.. Det var oftast massor med myggor och jag lessnade efter en kvart.. Men dom var ganska goda att grilla över elden!, det brukade vi göra uppe(eller nere) i Vinstömmarna. Det är så mysigt där!
Jag ser folk varje kväll stå här nere vid sjön och fiska i flera timmar..

att dom orkar! Grejen är att jag undrar om det finns några fiskar i denna sunkiga sjö/pöl?! Någon som vet.. Jag har sett att det finns en fiskekorts automat..

Tänk att betala för att fiska! Jag skulle ha betalt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0