Spikmattan

Nu är det så att denna spikmatta är nog kanske det bästa för min sömn ändå. Igår när jag kom hem var jag så trött och kände att jag orkar inte lägga mig på golvet på spikmattan i 30 minuter innan jag ska sova.. kom ju hem ganska sent.. prioriterade andra saker.

Så då bestämde jag mig för att ligga på spikmattan i sängen tills jag somnade.. jag tänkte att jag kommer aldrig att somna på denna onda matta.. men det gick fortare en kvickt å jag låg på den i typ 45 minuter innan jag vaknade och skulle ta bort den. Grejen var då att min rygg hade vant sig vid att ha piggarna i ryggen så det sved som tusan när jag tog bort dom.. Men sen somnade jag på en gång igen.

Det bästa av allt är att imorse när jag vaknade så kände jag att det var OK att kliva upp. Annars bruar jag dra mig in i det längsta innan jag klivker upp. Men som sagt imorse givk det av sig själv..

Jag vet dock inte om detta är en effekt av mattan eller om det är en effekt av Stockholm, Hanna & Loke!
 

Har ju köpt Natur diet också som jag tänkte att jag kunde ha till lunch på jobbet för det verkar så lämpligt.. väldigt många på jobbet dricker sånna där mat ersättning.. Linda sa ju att Naturdiet var dom godast, av alla äckliga.. Men jag kan säga att det var äckligt! Jag drack 3 klunkar och sen var det nog.. Inget mer Naturdiet för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0