Torsdag med allt vad det innebär 090611

Idag har jag varit så arg på jobbet.. haft typ 5 samtal på 15-20 minuter.. vilket är sjukt mycket för långt! Människor är verkligen giriga och falska..

Tänk att kunna ringa och skälla för en tjuga! det finns folk som gör det.. Fattar inte att dom orkar.. Men det är inte kunderna jag är arg på utan dom blir jag bara less på ibland, Det är annat jag är arg och förbannad och avundsjuk på.. fattar inte varför det ska vara så här?! Jag är trött på att vara duktig!

+ att jag har haft ont i huvet i 2 dagar på grund av detoxen.. blir ju av med all skit och socker i kroppen! Jag hade helt slut på energi när jag åkte från jobbet så jag åkte hem och la mig och sov i typ nån timme.. sen klockan 6 åkte jag och köpte gurka, avokado och Ben & Jerrys glass.. åt lite glass ikväll och imårron blir Tacos med Katja! Gud va jag saknar henne och allt som hon vet! Hon vet typ allt som är värt att veta! Som en levande Google..

UNDERBAR!!!

Detta borde egentilgen vara en bra vecka för mig! Linnea har kommit hem! och jag jobbar ganska så lite.. & imårron kommer Katja hem.. Såå härligt! Jag hade glömt det, eller jag visste att hon skulle komma den 11-12 men jag tänker typ i hjärnan att det är maj fortfarande.. Blev så glad nu när hon ringde..
Ikväll har jag pratat i telefon i 2 timmar och 27 minuter pratat med Mamma, Pappa, Johan, Syster, Katja, Sarah, Sanna & Therese.. fatta vad det ringer på min jäkla telefon.. blir nog en mobilfri tid snart! Jag har ju inte längre med mig telefon på jobbet iallafall. & hemma är den på ljudlös oftast! Men ikväll ringde jag lite själv också..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0