Ung å kul 090609

Förra veckan var jag ju och röstade i förtid eftersom jag var i Stockholm i helgen.. då såg jag att de tagit bort dammen vid stadshuset.. Hur kommer det sig?! Varför?! Så nu är det iallafall bara grus där oxå.. hela stan e full i grus.. ja ja iallafall kom jag då på en rolig grej jag gjorde för länge sedan, men sen glömde jag ju bort det.
Idag var jag på stan igen en sväng & skickade iväg ett paket till Hanna i Stockholm med deras förrådsnycklar som jag hade med hem.
Grejen var att när jag då gick hemåt kom jag ju på samma sak igen. Haha.. det var ju så hörreni att när jag var yngre så var allt skoj och lagligt..

Så det hände sig en kväll att jag fick för mig att hälla i diskmedel i den fina dammen som jag nämnde här ovan.. Ni kan förstå vad mycket skum och roligheter det blev.. jag kommer inte ihåg riktigt men det måste ju ha varit en fontän eller likande i dammen oxå.. för vart annars kom allt skum ifrån.. jaja jag kommer inte ihåg..
Men det jag kommer ihåg var att efter detta fick jag veta att det kostar massa pengar att få bort allt medel ur vattnet sedan..så om någon sett att det var jag så skulle jag fått böta massor....


Min fråga är iallafall.. Hur kommer det sig att de tog bort den?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0