Shopping

Eller rättare sagt Internet shopping, det kommer att bli det som får mig i konkurs..haha..
Kollade lite på Banken häromdagen jag har handlat för över 5000 kr på Ellos på typ 10 månader. Det är inte så mycket 500kr i månaden, men min syn är typ att jag inte gjort av med alls mycket pengar till dom..ca 2000kr skulle jag chansa på. Härom natten satt jag och gick med i Filmklubben (www.homeenter.com) får 5 filmer och betalar för 1, 179kr + porto blir ju minst 200kr, sen måste jag beställa en till film.

Nästa dag fick jag ett magasin hem i dörren som låg där och glodde på mig i 2 dagar, jag skulle slängt den på en gång. Men istället så när jag satt här hemma en trist sen kväll så kommer jag på att jag borde kika i den..
Det resulterade i en julklapp till NIls som verkligen kommer att bli superbra

Men sen blev det ju en massa saker till mig Pennor, Julljuslyktor, Magnet tejp (en av världens bästa uppfinningar), Fot detox och en så man har på framrutan på bilen så det inte blir is. Great men lite onödigt..haha..


Idag så satt jag på jobbet och undrade frågade Robin var man kan hitta PS2 spel, han sa Tradera. Tradera är verkligen döden för en så impulsiv människa som mig. Det jag skulle ha var PS2 spelet Donkey Kong. Det jag köpte var King Kong PS2 spel och denna vackra skapelse


Såå fin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0