Ang Krigsstig

Idag har ni missuppfattat mig lite grann..

Det jag tycker är korkat är att gå ut i tidningen och skriva detta. Tycker du Kajsa att det är smart?

Det jag vill ha fram är att jag tycker att familjer som denna borde få hjälp. Jag menar att om man inte kan ta hand om sin familj för att man är för sjuk så måste det finnas hjälp att få.

Själva tjejen i denna artikel är säkert en bra mamma när hon är frisk. Men menar ni då att det är ok att låta barnen och tjejen leva vidare såhär?!
Förtjänar de inte någon typ av hjälp?

Jag tycker inte det är roligt för denna tjejen att vara sjuk heller, men jag snöar ofta in och ser allt utifrån barnens ögon pga att jag har haft dessa barn på dagis och fritids.

Självklart kan man inte planera sitt liv på alla sätt och många av oss blir sjuka förr eller senare. Men det jag blev arg på var hennes inställning.. jobbigt jobbigt jobbigt..
Jag kan tro att det är jobbigt att ha så mycket smärta som henne och av att äta så mycket piller lär hon bli dödstrött och trött i hjärnan. Detta är ju en stor orsak till att jag tycker att först och främst barnen behöver hjälp. Hon behöver ju också hjälp men det är inte så lätt att vårda någon med värk, det kan ta år innnan allt blir "lev bart".

Kommentarer
Postat av: Linda C

Jasså, lämnade vi en napp hos dig :) Ja, de börja sina med nappar här hemma. Får komma förbi o hämta den någon dag.. om inte du kommer och hälsar på då :)

2009-10-12 @ 22:00:37
URL: http://livetihallen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0