Gaahh...

Det jobbigaste med bloggen är att andra människor kan läsa den.. haha.. Jag har lättast att skriva när jag är arg, när något verkligen jag mig förbannad. Saker som ja är less på och människor jag är trött på..
Men det kan jag ju inte skriva här.. för jag är ju typ arg i en kvart på varje grej av hela mitt liv.. Det är inte värt att tjaffsa om.

Det är bara så svårt att skriva någon vettig blogg när jag inte kan skriva det jag vill..

Jag har funderat på det är med tiden som vi ställt om.. Varför ställer vi tillbaka klockan nu.. som idag då slutade jag 6 och tänkte skönt.. då kommer jag kanske ut när det fortfarande inte är becksvart.. men tji fick jag.. klockan var ju då egentligen 19.. Hur fan tänker vi? Varför ställer vi inte fram klockan så vi får sluta jobbet medans det fortfarande är ljust?!

På morgonen är jag ju ändå så trött så då kvittar det ju om det är mörkt eller ljust, då ska jag ju ändå in på jobbet.

Vet inte hur många som ringde på jobbet idag och gnällde om saker som inte var i tid och öppet. Typ "båten skulle gå 12:30"  och så ringer dom klockan 12:00 och säger att dom är så trött på att vi inte är i tid.. Då är det rätt skönt att kunna säga "Men du vet att klockan bara är 12.. vi har ju ställt om lockan" haha..
Men det var sjukt många som glömt att ställa om klockan.. så vi varförsenad mycket idag..

Sen är jag lite less på Katrin Z också.. hon skriver i sin blogg att det bara är svaga människor som får missfall..
Jag tror på Ödet jag tror bara människor som orkar med ett missfall, jobbig graviditet, missbildade barn får det för att de är tilräckligt starka för att överleva det och gå vidare. Missfall tror jag beror på att det är något fel med/på barnet och att det är det bästa för alla. Kroppen är en ganska smart grej!
Sen tror jag man kan påverka hur en graviditet blir utifrån hur man lever, typ om man knarkar, super och lever rövare. Då tycker inte jag att man ska ha barn.

Sen skrev hon att hon blir den som slår sitt barn, Jag gillar henne för att hon så rakt på sak och kritisk och fräck. Men det är synd att hon inte har den gränsen att man gör aldrig illa sina barn. Jag är övertygad om att hon kommer bli en jättebra mamma och kommer ta hand om det lilla pyret bra. Men jag förstår att folk som inte läst hennes blogg tidigare blir nervös. Jag hatar människor som slåss och förtrycker små barn som inte kan försvara sig. Hon gör ju allt för att göra provocera befolkningen.. och denna gång lyckades hon med mig.. Grattis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0