090904

Måste berätta en sak.. igår morse typ halv 5 vaknade både Johan och jag av att de sköt med ett automatvapen utanför vårt hotell.. jag trodde jag skulle dö.. sen blev det tyst typ 1 minut kankse.. sen pang pang pang.. 3 gånger.. jag var verkligen så rädd så  jag trodde jag skulle döö.. Jag trodde det hade blitt krig.. Fya..Men sen somnade vi iallafalll.. vi vågade inte gå ut..
Sen frågade jag iallafall hon i receptionen vad det var.. Hon hade ingen aning.. så när nästa skift kom så frågade jag henne och hon ropade då på typ ägaren  som kom och sa att det var några idioter som tyckte det var oligt att sprig runt och skjuta på en bar typ 60 meter från vårt hotell. Rubys.. Jag sa att vi blitt jätte rädda och fårgade om dom inte kunde göra något.. men det vågade han inte, för om han ringde polisen så måste ha säga sitt namn och då skulle dom komma och jaga honom.. så jag frågade om vi inte behövde vara rädda.. då sa han typ "ni behöver ju inte vara där".. nä men dom kommer inte hit och skjuter då sa vi?! Nä inte om vi inte ringer polisen.. Kul! NOT!!!!!

Idag har vi haft en underbar båtresa till Smuglers Wreck..

Vi såg även de Blå grottorna!

Här badade vi från båten.. min underbara bror!

Kommentarer
Postat av: Linnéa & Elina

Hej! Tänkte bara säga att du gärna får vara med och tävla om senaste klockan på marknaden från klockor.nu. Klicka bara in på vår blogg för att delta http://klackarnaitaket.blogg.se



Ha en bra kväll! :)

2009-09-12 @ 18:02:43
URL: http://klackarnaitaket.blogg.se/
Postat av: Jennyh ♡ lever lyxliv på Malta ;)

hej :)

allt bra med dig?



puss&kram

jennyh.se

2009-09-12 @ 18:09:52
URL: http://jennyh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0