Fredagkväll..

Skönt.. det var så skönt att sluta halv 12 igår.. kändes som att jag hade jobbat hela veckan fast det bara var onsdag, torsdag och fredag!

Efter jag slutat skyndade jag mig hem en sväng och hämtade min telefon.. sen for jag till restaurang Renen för att äta Taco Buffé.. eftersom jag inte har tidningen så visste jag inte att dom lagt ner. Det fanns en lapp där det stod att de flyttat till Tuppenz..

Sarah kom dit och jag blev lite uppretad att jag vunnit en biljett till en restaurang som stängt.. jag vann den på jobbet efter jag hade varit mest effektiv på bygget 1 av sommar veckorna, då fick jag denna lunch buffe biljett och ett USB minne.

Vi tog iallafall bilen ut till Tuppenz och hoppades att det var typ samma mat där.. och se det var det! Kan verkligen rekommendera deras buffe:er.. De hade två rätter.. Tacos och Kassler med broccoli och potatis.. Mmm.. 70 kr för en lunch Buffé inklucive dryck och kaffe.. mycket rimligt och prisvärt!! Tyvärr luktar det inge vidare gott på Tuppenz så detta var ett stort minus, iallafall för mig som är super lukt känslig.. Sen en till minus grej var att ni vet det här filmen som det är några från Bollnäs som gör.. tänker inte nämna dess namn på min blogg.. men det är iallafall en hel skum film som några skojjare har gjort. Sånna grejer var det överallt Tröjor och Plancher och filmerna fanns oxå.. Som tur var sa jag inte nått till Sarah när vi stog i kassan om detta för jag fick sedan veta att de som gjort filmerna satt vid bordet bredvid oss och de är samma personer som äger Tuppenz och som förut ägde Renen.. haha pinsamt! Men som sagt jag behöver ju inte kolla på dessa filmer så jag behöver egentligen inte gnälla på dom heller..

Sen var vi in på Dollar en sväng, köpte nya matskålar åt Katten och skulle köpa en Ram till mitt kort som jag förstorat från Gotland. www.fujidirekt.se

Sen kom Sam med Vidde och vi bytte bil så Sarah jag å vidde åkte ner på Arbetsförmedlingen för att få lite motivation till något nytt jobb.. Tog lite info papper och skjutsade sedan tillbaka Sarah till sin bil och sen åkte Vidde och jag å hämtade Nils på Fritids i Rengsjö.. Skolan har de verkligen förbättrat till nyare och fräschare.. men den trygga känslan jag fick förut när jag kom in där, är borta.. helt borta.. allt känns nytt och Stadslikt.. lite trist!

Sen åkte vi till min moroch far där gossarna fick godis och handukar som presenter för att M&P varit i Grekland.. de kom hem i torsdags kväll.

Helt plötsligt ringer min telefon och någon från kommunen ringde, han yrade om massa konstigheter och trodde han pratat med mig förut och vile ha något nummer och ja gud vet vad.. men till slut kom han fram till att det var mig han ville ha tag på iallafall.. Jag ska bli kontakt person för en yngre tjej här i Bollnäs.. ska bli skoj! Något nytt och vettigt! sen kom Syster och vi yrade på ett tag och kollade på alla kort från M&P´s resa innan vi tog kidsen och åkte hem. Nils och jag spelade spel och Vidde och jag myste och pratade allvar..

Vid halv 8 dukade vi fram räkor och massa ostar och då dök Jan upp så han fick oxå vara med på vår räkkväll..

Kommentarer
Postat av: sandra

Men, myspysigt =)!

2009-09-12 @ 17:51:49
URL: http://sirax.blogg.se/
Postat av: MICAH<3

Bra blogg! :D

2009-09-12 @ 17:51:59
URL: http://micah.blogg.se/
Postat av: jennifer

Å hh vad gott med taco buffe!

2009-09-12 @ 17:55:28
URL: http://iennas.blogg.se/
Postat av: Lindah Marie

MMM, ser gott ut!

2009-09-12 @ 17:56:19
URL: http://lindahmarie.blogg.se/
Postat av: - H *

- myspys!

2009-09-12 @ 17:59:18
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: Jeanette

Ha en bra kväll :)

2009-09-12 @ 17:59:26
URL: http://notimetocry.blogg.se/
Postat av: Linnéa & Elina

Hej! Tänkte bara säga att du gärna får vara med och tävla om senaste klockan på marknaden från klockor.nu. Klicka bara in på vår blogg för att delta http://klackarnaitaket.blogg.se



Ha en bra kväll! :)

2009-09-12 @ 18:01:08
URL: http://klackarnaitaket.blogg.se/
Postat av: Jennyh ♡ lever lyxliv på Malta ;)

hej :)

allt bra med dig?



puss&kram

jennyh.se

2009-09-12 @ 18:02:11
URL: http://jennyh.se
Postat av: MLI

Låter väldigt trevligt!:D

2009-09-12 @ 18:18:41
URL: http://emeets.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Hej där!

Allt bra med dig? :)

2009-09-12 @ 18:23:02
URL: http://mathildasfunderingar.blogg.se/
Postat av: ellen

va trevligt :)

2009-09-12 @ 18:29:52
URL: http://ellensollenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0