Tjurig tant.. 090825

Idag när jag kom hemsvischandes från jobbet så pratde jag med Helena i telefonen(ni vet att det är olagligt att prata i telefon när men kör bil i Norge?!) Iallafall så svänger jag in till mitt hus och då cyklar det en tant mitti vägen.. vinglar lite fram och tillbaka och jag får köra i snigel fart.. till slut svänger hon in till kanten så jag kan köra förbi.. Sköönt tänkte jag..
 
Då ser jag en ny gumma med rullator som går mitti vägen.. Jag saktar ner och hon svänger åt höger, så då tänkte jag att jag kör förbi henne på vänster sida.. men nää då får hon värsta farten och sneddar rakt över vägen till vänster så jag får bromsa och fundera på vad hon nu ska hitta på.. Till slut bestämmer hon sig för att gå på vänster sida, så då svänger jag ut och förbi henne på höger sida och så lite till vänster när jag kört förbi henne så jag kan svänga runt åt höger in på min parkering.. Jag skriker jävla tant till stackars Helena i luren.. och stänger av bilen. Kände mig nu lugn igen och tänkte att gud va härligt att sluta halv 4 en dag..
Hoppar ur bilen och tanten med rullatorn traskar just förbi.. jag väntar tills hon gått så sneddar jag sedan över vägen.. men då skriker hon åt mig..
 
"Tycker du det finns för många gamla tanter här eller"????
 
Jag sa "Va?!" Jag pratade med Helena samtidigt så jag hörde inte fören efter en stund vad hon sa.. så när jag tänkt lite säger jag "Nej det tycker jag inte"..
Då fräser hon någonting..
Sen säger hon "Då kanske du borde köra bil därefter"..
Sen gick hon tjurande iväg mot gångvägen...
 
Å jag som stannade och väntade på henne.. men nä då ska hon vara sur och butter.. tur tur tur att jag lugnad mig innan jag hoppade ur bilen, annars skulle jag skällt på den nedrans tanten som går mitti gatan. Varenda människa vet att man går på vänster sida om vägen eller på gågatan om man är i stan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0