Förbannade LaRedoute

Fattar inte varför dom ska vara så jävla elaka. Jag vet ju att de inte får lämna ut en kod på erbjudandet, men det är ju inte mitt fel att de har fel på hemsidan så mina erbjudanden inte syns. Jag har såklart slängt papprena där koden står. Spar dom aldrig eftersom de ligger inne på "mina erbjudanden" i vanliga fall. När jag ringde dom så sa dom att "beräknad kötid" är TRE MINUTER!! Jag satt i kö i 18 minuter och 11 sekunder innan jag ens kom fram, sen kunde dom ju dessvärre inte hjälpa mig iallafall.

Nu missade de en beställning på 1500 och har fått en jävligt missnöjd kund, hoppas de är nöjda & glada för det. Jag vill ju ha mina klänningar.. jävla skit företag!


Kommentarer
Postat av: Linda C

haha Ja kommer ihåg när det var en tjej som jobbade på ett visst företag som pratade om kunder som va upprörd för att de inte fick rabatt när de tappat bort koden ;P what goes around, comes around



Ja, det skall bli så SJUKT kul att kolla på Mia Skäringer. Turnen är ju egentligen slut på lördagen men vi skall gå på en extra insatt show på söndan i Uppsala kl 15. Alla shower är utsålda vad jag förstod. Blev SÅ glad när AnnaMaria frågade. De är vi, en tjej från Huddik o 3 från STHLM. Tok mys :)

2010-04-08 @ 18:16:35
URL: http://livetihallen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0