Gladare

Kunde inte bedömma om jag är mycket gladare eller lite gladare så gladare får duga. Jag borde ha lagt mig och sovit till typ halv 7 ikväll, det var då min dag vände lite. Fast ändå inte. Dagen fortsatte dåligt hela eftermiddagen, det som störde mig mest var att jag inte ens behövt köpa nya sommardäck för det är inget fel på mina gamla!!!!! Förstår ni vad frusterande?!? Nä jag tror ingen inser hur mycket jag letat däck som jag inte ens behöver. Men eftersom jag bestämt med denna snälla man att han skulle komma hit med däcken halv 6 så var det bara att köpa.. haha så nu har jag två extra däck. Great här tänkte jag att Nu kan verkligen ingenting mer gå fel idag, nu ska jag bara träna och handla lite och sen är jag bosatt i soffan... När jag kommer till badhuset så inser jag 7 minuter i 7 att jag glömt min handuk hemma på soffan, då ville jag bara sätta mig ner och grina eller nått. Det ordnade sig iallafall och Therese och jag tränade Power nått. Sen cyklade vi till Hemköp och jag handlade allt fika, alltså färdigt fika. Har jag aldrig gjort förr, men folk gör tydligen det eftersom det finns massor med fika att köpa.


Jag köpte chokladbollar, kex med choklad i, ballerina kakor, vaniljbullar och marängbotten, grädde, bananer och chokladsås som jag ska göra en tårta av. Jag köpte även grejer till en smörgåstårta som jag svept ihop..


Jag ser nu fram emot imårron. Jag kommer få hjälp med matten, jag kommer att träffa människor som jag tycker mycket om, jag kommer få massa fika och jag får sovmorgon! Snart kommer en önskelista..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0