Klant

Låg här i sängen och planerade lite inför mitt kalas nästa helg. Mina tankar spatserade vidare in på pengar.. och shiit jag har nog glömt att klicka och godkänt mina kassakort. Blev så vaken att jag bestämde mig för att kolla upp saken istället för att ligga här och må dåligt. Men såklart har jag glömt att godkänt dom 2 sista veckorna jag har bara sparat dom. Detta betyder att jag kommer att få en halv akassa utbetalad, kul.

Det är ju helt och hållet mitt egna fel men denna månad har ju gått så himlans fort. Har inte haft en tankte på dessa kort. Jag brukar börja fundera på dom när pengarna börjar ta slut haha men har inte haft så bra koll på kontot denna månad heller så inte ens det hjälpte. Får väll ta av de sparade och lämna tillbaka dom i maj när jag förhoppningsvis får dom då. Så klantigt ändå..

Ska lägga mig igen nu och hosta mig igenom ännu en natt.. natti natti


Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Ja vi är smarta du och jag Hanna =) Jo de va de ja hade för mig med Malin... ett härbärge alltså. Här bor dom permanent. Sen är de mer regler här än på ett härbärge. Mycket fint ställe. Öppna ett så är jag den första som skickar in ansökningspapper för jobb =)

2010-04-17 @ 09:40:22
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0