Mooah

Shit vad denna dag gått fort. Tycker att jag gjort saker precis hela tiden men ändå har jag inte hunnit med det jag ska. Det vill säga matten som jag ska vara klar med, jag är på 1134 och 1189 är mitt mål. 55 tal kvar.. suck.

Men jag har hunnit göra lite matte och även gjort ett prov som jag hoppas att jag klarar. Sen har jag lämnat in min stordator på Midat(dator verkstad), känner att jag vill laga den oavsätt att han tycker att det är onödigt. Jag har även suttit på balkongen, solat lite och lyssnat på de kloka gubbarna på bänken. Fixat och donat med lite annat men har massor med sånt jobb kvar tills imorgon.

Jag älskar att Jim är med i Håkans bar! Jag hade en bild av honom eftersom han är här ifrån Bollnäs, men han verkar så jävla härlig! Inte för att jag ogillade honom förut för jag kände honom inte.

Men jag har fått tillbaka min gladhet iallafall och det känns så skönt. Orkar inte gå och vara butter och slösa energi på trista saker. Jag har även bestämt mig för att skaffa en hund inom 1 år. Jag har verkligen alltid haft intresset av att ha hund men tar mig inte för. Börjar tänka på hur jag ska fixa det med jobb och när jag åker på resor. Men hallå jag har ju världens bästa familj och vänner. Så nu är det dax.. snart iallafall.


Nu blir det CSI see ya later..

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej.

Tack för tipset själv, om Voltaren tabletterna. Jag har provat dom flesta "smärtstillande" tabletterna som Alvedon och Ipren. Jag tror att jag måste till hälsocentralen och få någonting starkare, IGEN!



Det hår som jag beställde kostade 890:- nog för att det inte skiljer sig så mycket från 1100:- i och för sig. Jag ska använda Clips. Ja, jag har funderat flera år men kännt det varit för dyrt men nu ska jag f*n unna mig :)



Sköt om dig.

/ S.

2010-04-26 @ 22:32:34
URL: http://scstenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0