saturday

Kört fast i matten igen, trodde mig förstå sen kom talet y2+(2x+y)(3x-y)-6x2
Får ta tag i det senare idag kan inte formatera hjärnan riktigt ännu. Grejen är att jag kan räkna ut talet men jag kan inte riktigt redogöra för hur jag kommer dit. Det är det som är mitt stora problem att min hjärna räknar fortare än jag förstår på något vis.

På lördag när jag har mitt kalas så spelar Hoffmaestro på Tuppenz. Har inte alls någon lust att gå ut just nu men det vore kanske skoj att se dom. Jag har länge haft med dom på min spellista på Spotify men nu är jag verkligen inne i en Hoffmaestro period. Den låt alla måste känna igen är ju


Denna har ni väll hört?
Men min favorit är


Så skön och lugn och bara helt perfekt. Nu när jag varit hemma mycket och pluggat på balkongen så har jag lyssnat på hela deras skiva. Men alla låtar låter ungefär likadant till slut. Ni hör ju vilken mes musik jag börjat lyssna på, det är underligt!

Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

men var inte ditt kalas den 23? stod så i ditt sms? är de fredag eller lördag?

2010-04-17 @ 13:55:42
URL: http://lindaallstar.blogg.se/
Postat av: Linda Larsson

Glömde skriva angående Långnäs. De blir nog inge sånt för oss. Julia har hög feber och hostar så hon kräks. Så de blir nog en helg inne för oss. vi får ses en annan dag =)

2010-04-17 @ 15:34:20
URL: http://lindaalstar.blogg.se/
Postat av: Marion

Hej där!



Jag är säkert efter, men har inte hört någon av låtarna du lagt ut på bloggen. Visste inte ens att det där bandet fanns förrän Linda sa att dom spelade på Tuppenz nästa helg :S Aja. Så kan det gå :)

2010-04-18 @ 12:14:27
URL: http://noiram89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0