Choklad och annat om dagen..

Gud vilken seg dag det har varit idag. Är trött hela tiden och mina ögon svider och halsen svider och min kropp känns som en degklump. Jag fick ett paket av grannarna idag när jag var där på fika. En chokladask! Nu står den här på mitt bord. Jag har inte öppnat den så jag vet inte vad det är för goda chokladbitar där i. Men jag tror jag låter den vara inslagen så jag inte får nån idé att börja äta bitarna. För det vore ju dumt när jag knappt känner smak och halsen blöder.. Då vill jag hellre ha 5 sura godisar när jag är frisk:).

Jag fryser och svettas om vartannat. Vet inte riktigt hur jag kunde bli såhär sjuk. Jag har varit sjuk i snart ett dygn och nu tycker jag att det räcker. Jag var precis ut och tog bort tvätttiden som jag bokat till ikväll. Känner att jag inte orkar bära och springa fram och tillbaka. Jag lägger mig nog här i soffan och kollar på ett till avsnitt av Mord i Sinnet och äter lite köttbullar och hallon med grädde.
Såhär var jag nyss ute och sprang med Baltazar till tvättstugan.. Kallt..

Kommentarer
Postat av: Sanna

vilken jäkla midja du börjar få haha, coolt=) va gott det lät med köttbullar o lingonsylt....längtar lite efter julmat nästan!=) vi får gå på indiusk restaurang istället. ha en bra kväll!=)

2010-12-17 @ 21:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0