God kväll!

Jisses vad min dag har varit snurrig men härlig. Hur har din varit?

Jag började ju med frukost HALV ÅTTA! Tidigt! Gick sedan ut med Baltazar i ca 30 minuter, höll på att frysa ihjäl -20 grader är inte nådigt. Sen skuttade jag lycklig till gymmet och blev varm. Sen for jag på Abbe och Hebbe och shoppade lite julklappar. Sen hem och ut med Baltazar igen för då hade det gått nästan 4 timmar. Sen in och hoppa i duschen innan jag tog bilen och for mot Växbo. Jag kom till Ren, där fick bilkraken punka.
Jag tror det var "ödet" som sa att jag inte alls var tillräckligt duktig för att skruva bil idag. Jag tänkte nämligen alldeles själv ta ur och sätta i en ny fläkt motor. Men se det ville inte bilen och ödet så jag lämnade bilen där.

Sofia hängde med till Växbo och jag skulle fixa med mitt CV och skriva ut lite papper. Nej då har mamma och pappa just gjort om "kontoret" så skrivaren var inte ikopplad utan funkade enbart som en kopierar maskin.
Jag tänkte att deras bil skulle vara hemma men det var den inte heller så det blev till att stackars Sofia fick skjutsa mig till syrran, jag skulle dit och måla en grej till en julklapp. Men hon var såklart inte hemma. Så tillbaka till mamma och pappas hus och då hade pappa kommit hem från Stockholm så vi kikade på nya däck på internet jag har storlek 195 65/15 på däck utifall ni har ett dubbdäck till övers!

Sen tog vi lilla röda till stan och bytte däck till extrahjulet på min bil. Sen hem till Växbo igen och fixade med målningen hos syrran. Fick färg överallt!! Varje gång jag ska försöka vara kreativ så kommer jag på att jag är verkligen inte en sån typ av människa som tycker det är kul att måla och pyssla. Jag tycker att det är skitjobbigt och äckligt att bli lortig. Tog med Vidde till mamma och pappa en sväng och pysslade lite vid datorn med CV och skrivaren när han lekte. Sen var jag upp med honom igen till syrran och hjälpte Nils med matte läxan och donade lite.
Sen ner till mamma och pappa och skrev ut två till CV som jag imorgon ska lämna iväg på önskvärda arbetsplatser!

Det som har gått bra idag är väll egentligen träningen och maten! Jag sprang 7 minuter idag var dock på bandet i 20 minuter, imorgon tar jag nog en paus från springningen. Jag stod på crosstrainern i 7 minuter som vanligt. Jag kommer nog aldrig klara mer än 7 minuter på den, det är så jobbigt!

Det var någon som för ett tag sedan frågade (anonymt såklart) hur jag ser ut i glasögon på kort eftersom jag ALDRIG har det på korten i bloggen men ofta har det på "stan".. haha.. jag undrar verkligen vem denna någon är. Men jag har faktiskt inte tänkt på att jag inte har glasögonen på mig så ofta på kort. Jag har ju dom på mig när jag kör bil så då blir det så att jag har dom på mig ibland på stan haha.. Jag tänker inte alls så mycket på alla kort jag lägger ut här. Men här kommer ett kort från mars i år..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0