Godis godis godis...

Fan, jag är skit sugen på GODIS! LÖSGODIS OCH CHOKLAD!!! Jag åt lussebulle med mjölk igår. Min karaktär är på bristnings gränsen. Jag längtar till januari så mycket att det gör ont. Då ska jag köra NCHF ett tag, kanske två veckor eller så.

Idag har jag ätit ett äpple! Helt sanslöst, fattar inte vad som skett med min hjärna och mina tankar. Äpplen är ju inte bannlysta i LCHF men det är ju inte speciellt bra. Jag vill ha tillbaka de bra tankarna och mitt sunda förnuft. Åhh det är så irriterande att inte känna mig som "normalt"(som jag har gjort tidigare under dieten). Jag vill tillbaka för typ två veckor sedan, då gick ju allt så bra.

Jag har bestämt att jag får äta äpple/äpplen? under julen och även hårdbröd. Julen för mig är nog TRE dagar! Sen ska jag ju göra egen sill och greja. Mitt julbord kommer upp på bloggen typ veckan innan jul.
Ikväll ska jag äta pannacotta och njuta!

Kommentarer
Postat av: Jannica

Jag äter äpple, även apelsin då och då. Min åsikt är att man behöver en frukt ngn gång i vekcna så man får i sig riktiga vitaminer från riktigta frukter och då minskar suget även för o köpe exempelvis en godis påse.

2010-12-10 @ 23:45:54
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Postat av: Sanna

You will make it!=) sysselsättning är a och o när man börjar tänk terra sig själv angående massa jäkla socker shit! ser fram imot julbords inlägget!!=)



2010-12-11 @ 15:23:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0