Ledsen och arg

Min dag blev precis alldeles förstörd. Jag hatar SMS och jag hatar förändringar som gäller julen! Jag är så ledsen nu att jag bara har legat i soffan och kollat rakt upp i taket i 30 minuter. Nu är jag arg trots att jag bestämde mig för att inte bli arg från början. Jag är bara så trött på att folk hela tiden ska förstöra julen. Min julafton är Julfrukost hemma hos mamma och pappa med hela pappas sida av släkten och Julmiddag hos mormor och morfar med mammas sida av släkten, sen är vi kvar där och spelar kort, umgås och bara myser. Men varje jävla år ska någon försöka förstöra detta.

Jag har intalat mig att ha överseende med att jag måste släpa med mig egen mat denna jul på grund av LCHF grejen. Så det är typ så mycket förändring jag tål, på just julafton. Min julafton är helig och jag längtar alltid till den. Nu vill jag inte att den ska komma. Jag tror fan jag skiter i hela julen i år. Kanske skiter i hela LCHF grejen också..

Uppdate.. Jag har knäppt telefonen på ljudlös och har inga planer på att svara på något sms eller samtal idag.. Det är ingen som har dött, då skulle jag väll för fan inte skriva ett sånt här inlägg fattar ni väll.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ibland är det nyttigt att träna på förändringar! kom igen nu!

2010-12-14 @ 21:47:08
Postat av: trogen läsare

men vad är det som har hänt då? hoppas de löser sig iaf!

2010-12-14 @ 21:59:03
Postat av: Sanna

Hanna vad händer? gå inte o gräv ner dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!! herregud, jag fattar att det är irriterande , även fast jag inte har någon aning om exact vad det handlar om. I vilketfall så får man väll bestämma saker tillsammans? du kan ju inte bestämma saker men de andra måste ju lyssna på dig oxå! jag tycker personligen själv att det var jätte jobbigt när jultraditionerna ändrades, att vi var tvungna att åka bort varannan jul, men det får man ju ta i och med att familjer förendras och folk tänker om och får andra önskemål. Det viktigast med jul är att alla får träffas och kanske inte att få sin vilja fram. Men som sagt jag har inte hört hela storyn. Dieten räknar jag med att du fortsätter med, det är ju för din skull!=) så du mår bra, den har ju inte ett smack med julfirande att göra. skickar lite sol ifrån Argentina, tycker du är världens bästa hanna!!=)

2010-12-14 @ 22:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0