Min torsdag

Idag har det varit grej på grej på grej. Skönt men lite enerverande. Imorse donade jag här hemma och packade upp det sista sedan jag var i Växbo. Sen var jag ut med Baltazar, pumpade luft i däcket och rullade sedan ner på stan och mötte upp Emma för en lunch på Krokanen.
Jättelämpligt att man får välja vad man vill ha på och inte.

När vi ätit och pratat klart så åkte jag på gymmet och hurtade lite. 11 minuter på crossen och 7 på gåbandet men jag gjorde alla magövningar i alla fall. Efter det åkte jag direkt till badhuset och "jobbade" lite som kontaktperson. Sen var jag till ICA och blev skogs tokig på parkeringsplatsen och alla korkade människor/bilar. Inne på ICA var det som att alla kunder var helt lost, varenda människa ville fråga en personal vart sakerna fanns. Jag tror ingen har någon energi att leta nu efter julen. Det verkade som att alla var i lite dvala haha..
Jag hittade dock Fiberhusk, nötter, bär, grädde och begav mig hemåt.

Väl hemma ville jag lägga mig på soffan Men det går ju inte eftersom jag har en hund som har varit inne i cirkus 4,5 timmar. Så det var bara att klä på mig igen och bege oss ut i kylan.
När jag kom in igen googlade jag(i ca 1 timme haha) fram lite nya recept som jag ska pyssla med de närmsta dagarna och så vispa jag ihop lite pancakes och åt ståendes i köket.

Sen var jag ut med Baltazar igen innan Sofia kom hit och vi hade filmkväll.
Vi kollade på The Choke - Rockmyten har aldrig varit blodigare & A sister´s SECRET - Svek. Förförelse. Hämd. Mord.

Åhh shit jag kom på att det är torsdag idag också. Det innebär "diet inlägg"! Men det hoppar jag över denna vecka! Utifall ni är nyfikna så  ligger jag nu - 20 kilo. Alltså två + motför innan jul. Hoppas dessa kilon ger sig iväg illa kvickt. Antar att jag blir stilla någon vecka nu när jag börjar träna igen.

& nu, nu ska jag sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0