Mitt LCHF julbord!

Det finns hur mycket godsaker som helst på julbordet som är ok att äta för en LCHFare. Så för att göra det lätt radar jag upp det jag kommer att äta. Dock behöver man ju själv tillaga vissa rätter, man kan inte äta dom så som alla andra gör dom. Men jag gillar att laga mat så den delen gör mig inte så mycket. Att släpa runt på maten stör mig dock marginellt. Men nu är det så och det finns liksom inget att göra åt.

Pepparlax - Köpt på Coop, märket är "Karlssons fisk". Så jävla god!

Ekologiska ägg med majonäs och räkor på.

Eivors inlagda LCHFs sill.

Kokta ekologiska ägg
- istället för potatis till sillen.

Hemmagjorda Köttbullar

Jul skinka! - Jag kommer att äta den med hårdbröd och senap (Mitt jul fusk)

Blomkålsjansson - Denna har jag inte gjort ännu så jag har inte kommit på receptet(måtten) ännu. Men den kommer innehålla 2 blomkåls huvuden, 2 burkar Anjovis med spad, 2-3 gula lökar och massa grädde!

Ost - Jag har köpt en så sjukt god ost på LIDL. Skriver ett helt inlägg om den senare. Den är iallafall i en stor konserv burk! Kostar ca 70 kronor och har 27% fett.

Man kan göra LCHF Pepparkakor! Jag har gjort dom men kommer säkert inte att äta dom. Jag har inte ens smakat en ännu faktiskt. Jag är inte så förtjust i kokos därav har jag inte vågat mig på att äta någon.

Även godiset har jag såklart tänkt på. Inte vill jag sitta där på julafton och inte äta nått när alla äter chokladaskar och kola och knäck. SÅ jag har gjort mitt Chokladtårtrecept och format smeten till praliner som är rullade i kakao och muffins som jag kommer att äta som efterrätter med hallon/bär och vispad grädde..


Vad har ni på ert julbord?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0