Svarar på kommentar..

Anonym om Fuskeri fuskera!:
Jag tycker du är jätte duktig, alla slinker vi dit ibland :P
En fråga bara, jag följer din blogg, tycker den är intressant osv....jag ser vilken förändring din diet har gjort, din diet (eller ja LCHF) funkar verkligen, men förstörs inte kroppen på insidan av att äta så mycket fett? Förkalkas inte blodådrorna av så mycket fett? Som sagt, jag tycker du är jätte duktig så jag undrar bara hur den påverkar insidan?

Svar: Eftersom jag inte vet sånt här så ger jag svaret min underbara Sanna gett, hoppas du blir nöjd med det svaret:)..
Sanna sa:
"Allt handlar om vilket fett man äter, smäller man i sig milda (en ohälsosam blandning av smör och oljor mm) bli man garanterat förstör innuti på sikt, likväl om man köper massa billiga oljor som solrosolja och raps olja mm, och givetvis det kokosfett som är härdat och finns i våra vanliga mataffärer. Däremot ekologiskt kokosfett, olivolja och vanligt smör innehåller massa näring och bryter inte ner kroppen på nått sätt utan gör att den läker snarare en skadar, då främts kokosolja och olivolja"


Sen det här med råsocker som jag har funderat lite på, det total dissade Sanna så jag håller mig ifrån det.
Sanna sa:
"Att råsocker skulle vara bra är ett skämt, socker innehåller absolut inte nån näring som vi behöver i form av godis och annat utan leder bara till massa sug efter andra raffinerade produkter som vitt bröd, pasta, chips mm"

Jag känner mig lycklig som har denna underbara människa i mitt liv trots att hon är ända borta i Argentina:)!

Kommentarer
Postat av: JD | - 27 kg!

tycker du är duktig som klarar av den där dieten, pepp pepp!!

2010-12-05 @ 23:09:58
URL: http://josdil.blogg.se/
Postat av: Motti

Va klok din vän Sanna är.

Sukrin, vart handlar man det?

Tänkte köra igång med LCHF idag och behöver justera lite med socker å sånt man kan behöva.

Tack för inspirationen Hanna <3

2010-12-06 @ 09:08:59
URL: http://mysmormor.bloggplatsen.se/
Postat av: Linda Larsson

Nej nej varje LP är ju som en skiva... fast med två sidor :) Köper man en EP blir det som en singel.. dom är mindre och en till några få låtar på. Men LP vinyler är som vanliga skivor som man vänder på :) typ på kasettband. Kanske inte lyssnat när du varit hos oss? ja minns inte. men vi poppar rätt mycket.jag tycker dock om att ha tyst rätt ofta också så Mille får vila öronen ibland :)angående alkoholen så bryr det mig inte att folk utan problem dricker. så länge dom inte skadar andra männsiskor och sviker sig själv så känner jag ingenting. ja tycker att folk som kan dricka som folk har rätt att göra de. de som dricker och dom har problem blir jag mest ledsna över, jag känner bara att det är tragiskt och en förbanna sjukdom. förut va jag avundsjuk på folk som kunde dricka som folk.. men inte nu längre. nu är all avundsjuka borta och jag stormtrivs med mitt alkoholfria liv =) ja läs oftare.. ja är rätt haj på att blogg nu. inte som dig men bättre än förr iallafall =) kraaam

2010-12-06 @ 11:20:05
URL: http://lindaallstar.blogg.se/
Postat av: Sanna

haha, vad rolig du är hanna=) Synd att Stevia har en viss bismak annars hade det varit ultimat som sötningsmedel eftersom det har så många hälsosamma egenskaper (super bra för tenderna bla!) här i Argentina finns det i alla hälskost affärer till jätte bra priser. Lycka till meds gymmet både Anna o jag är super imponerade av din positiva framfart!=)

2010-12-06 @ 14:16:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0