En helt ovanlig måndag

Vaknade i rimlig tid. Skönt äntligen back in normal dygnsrythm. Kollade på Xena & Sjunde himlen idag på förmiddagen, var helt fast i Xena när jag var yngre och Sjunde himlen är jag fast i nu. Tittar på det varje vardag klockan 11:50 det är en sån frihet man kan ta sig som arbetslös.
Mitt mål med dagen var att baka Herman och söka jobbet på Polisen. Jag bakade Herman och sen kikade jag lite på min CV, men jag känner mig inte klar så jag avvaktar med att skicka in ansökan.
Istället så ringde Helena mig när jag bakade och hon har ju fått hem sin nya guldklimp, så vi bestämde att jag skulle titta förbi där. Sagt och gjort jag tog med mig en stor bit Herman och styrde kosan mot Kilafors. Tycker så mycket om deras hus, känns som hemma att komma in där.

Vi pratade & fikade & myste massor & busade lite med de stora hundarna också. Lille Mike är så söt och pluttig, men han har sylvassa tänder..
Jag blev kvar där i flera timmar, men vid 6 kändes det som att jag verkligen borde ta mig iväg på min storhandling.
 
Valet blev Lidl! Jag handlade i en evighet.. gick runt runt och köpte massor med mat. Summasumarum 733 kronor fattigare kom jag ut därifrån, men jag hade fått ett telefonsamtal där inne och vi beslutade oss för en

Underbart!
 
Nu är det Medium och sen sängen.. måste upp tidigt imorgon T kommer redan halv nio...

Kommentarer
Postat av: Helena

En helt perfekt ovanlig måndag om man frågar mig ;)

2010-02-09 @ 07:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0