Hannas Kladdkaka

Detta är kladdkakan som aldrig misslyckas!

Ingredienser:
4,5 dl Socker
3 ägg
3 dl mjöl
3 tsk vaniljsocker
1,5 dl kakao
225 gram smör

Blanda ägg och socker, vispa med en vanlig visp så mycket du orkar, behöver inte bli vitt eller så utan bara så de har blandats. Ha sedan i Mjöl, Vaniljsocker, Kakao, och sist rör du i smöret. Så enkelt!

Grädda kakan i 175 grader där gallret oftast sitter i ugnen, lite lägre än mitti & i 10-20 minuter, i min ugn tar det exakt 20 minuter då är kakan perfekt. Kladdig  men håller ändå ihop som en kaka.

Servera med varma bär (just denna bild svartvinbär) och vaniljglass!

Här med Varma Hallon & vaniljglass


Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Nu har jag din kladdkaka i ugnen =) KRAM

2010-02-22 @ 22:15:20
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0