mail..

Mest till dig Zeynep eftersom du troligen läser här:P

Tjoho!
 
Gud vad roligt att ni alla är så positiv till en liten dejt. Jag tycker att vi bestämmer nästa lördag, eller nu på lördag blir det ju, iallafall den 27 februari.
Jag bor ju lite trångt men huvudsaken är ju att vi träffas känner jag & det får plats ganska många här i lyan trots allt.
Zeynep blev lite upprörd över att hon inte var bjuden så nu är även hon inbjuden. Det kanske är någon som jag glömt & som kanske vill komma?! Då får dom ju självklart det, om det inte är någon jag inte alls gillar, men tror inte det finns någon som skulle vilja komma som jag inte snickerisnackar med.
Jag hade inte glömt Zeynep men jag kan inte hennes efternamn så jag kan inte skicka nått mail till henne.. får väll lägga ut ett inlägg på bloggen så hon får infon också.
 
Tänkte fixa någon mat, först var jag inne på Kycklingsallad men nu är jag med inne på en tacos inspirerad gratängaktig grej. Vad känner ni för? Har iallafall bestämt en smarrig efterrätt..Mmm.. Marion och Linda ni som är hurtbullar kan ju skippa den om ni vill.. eller så är det kanske ni som hurtar som borde äta den och inte jag.. haha..
 
Är ni allergisk mot något??
 
Jag vet heller inte om jag känner för att gå ut.. men ni får jätte gärna gå vidare ut till Tranan eller Sport in om ni känner för det. Jag ska ju vara lite ekonomisk & spara mina pengar också så därför känner jag nog att jag blir kvar hemma.
 
Det jag har tänkt är att vi ska äta lite gott(förhoppningsvis) spela sällskapsspel, sjunga singstar?!, Kolla på melodifestivalen?!, prata och dricka det man själv tar med sig! Vatten bjuder jag på..

Funderingar?! Nä va..
 
Eller ja jo jag bor bredvid ****************************.(ring om det)
 
Kram på er!

Ha en underbart härlig dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0