Växsjö skola

Jag gillade att få åka till den skolan och jobba. Den är väldigt trivsam! Det tyckte jag även om Rengsjö skola, den älskade jag verkligen, nu är mycket av den härliga känslan borta efter renoveringen.. men det var inte det jag skulle komma fram till.

Hur kan man som politiker lova att de ska renovera och klubba beslutet.. sen ändra det?! Det är just sånna här händelser som gör att jag som inte är så jätte insatt i politiken helt tappar förtroendet för de politiker vi har i Bollnäs. Jätte tråkigt! Men det är pinsamt att de inte står för vad de säger!

Jag börjar bli lite irriterad inför valet. För hur ska man rösta? För om man inte röstar får man inte klaga eferåt. Men om man röstar fel, kan man klaga i efterhand då?
Jag kan inte komma på 1 endast grej som politikerna gjort som fått en positiv effekt på mitt liv. Jag kommer ihåg hur hemskt det skulle bli när Moderaterna tog över mandatet. What?! Det som skett för mig är lägre skatt och mindre akassa kanske?
Det är Socialdemokraterna som kommer med en massa påhitt känner jag.. vad vill dom uppnå? De jag vuxit upp omkring är nog socialdemokrater men jag undrar varför. Nä nu ska jag hitta nått bra parti som passar mig bra & sen ska jag övertala de runt om mig att det är det bästa partiet. Jag är en jävel på att få andra att tycka att saker är bra. Jag kanske ska bli politiker, det kan väll inte vara så svårt?! En ärlig politiker ska jag bli isåfall...

Mitt parti ska stå för eller tycka:
Billigare att starta & ha företag - lite åt M
Mindre skatt - M igen
Mer personal inom skolan - ?
Djurens rätt
Mer pengar åt de ikke slöa arbetslösa

Hmm ja jag ska fundera vidare på vad jag står för.. har inte tänkt på det på länge..

Hur tänker ni angående politik?! Kan de beté sig hur som helst och bortförklara det med att de är politiker (det gör nämligen min kära pappa).. Är det inte meningen från början att de ska föra vår(vanliga svenssons) talan?

Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Jag är mycket skeptisk till politik. Tyvärr är ja dock inte så insatt att jag kan argumentera för de ja känner. Fast ja gör de iallafall =) Ja har inge större förtroende för politiker. I min värld ska man satsa på vården, barn och ungdom. De skulle mitt parti stå för mest! Kram

2010-02-18 @ 14:35:32
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0