War, ink

Handling:
Välkommen till TYRAKISTAN, ett oljerikt land i mellanöstern som styrs av storföretaget Tamerlane och dess direktör – en f.d amerikansk vicepresident. In på scenen träder Brand Hauser (John Cusack), en kallblodig lönnmördare med ett brokigt förflutet, som har blivit inhyrd av Tamerlane för att mörda konkurrentens chef Zubleh. Under en stor handelsmässa, utklädd till mässans ledare bör det bli en småsak för Hauser att nacka Zubleh. Men uppdraget försvåras eftersom Hauser också har fått i uppgift att se till att Zublehs kusin gifter sig med popsångaren Yonica Baby (Hillary Duff). Det blir heller inte lättare av att han själv håller på att förälska sig den i förföriska reportern Natalie (Marisa Tomei…)

Fattar inte denna film. Har ändå sett hela långa filmen. Men jag vet inte vad den hade för handling eller om det var action eller komedi?!
Den får  av 5

Kommentarer
Postat av: Sanna

Svar; Tackar :D

2010-02-01 @ 16:36:11
URL: http://scstenberg.blogg.se/
Postat av: Mariusadele

Looking for information and found it at this great site. You have an outstanding good and well structured site. I have been looking for sites like this for a long time. Keep up the outstanding work and thank you.

2011-03-27 @ 16:41:39
URL: http://mariusadele.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0