Fondue

Ikväll har jag lyxat till det med efterrätt.. Jag bjöd på Choklad fondue.. eller inte riktig men så som jag gillar det bäst 100% choklad. Om det ska vara fondue så ska du ha i grädde eller olja och skit, det har inte jag men jag kallar det ändå fondue..

Syrran somnade dock när hon la V så det var bara jag och Elina och Nils som smaskade på detta. Sen väckte jag dock syrran och hon och Sam åt upp resterna när han kom hem från Bandyn..

Hur gör jag:
Vi hjälptes åt att skära upp all frukt, Nils tycker det är roligt att få använda kniv så det passar perfekt när det gäller detta. Han fixade det såklart galant och dom blev så fina bitarna. Det man ska tänka på är att inte skära för små bitar för då ramlar dom bara av i Doppningen.
Sen bryter man chokladen i bitar, värmer 30 sekunder i micron, rör om med helst en plastsked, värmer 30 sekunder till, rör om och sen 30 sekunder till.. sen är det klart.. då är Chokladen halv varm, då den är som godast. Detta är en perfekt efterrätt om man ska sitta och Snickerisnacka efter middagen..

Idag tyckte jag att

Kiwin var godast

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0