Grymt lugn dag..

klockan 14.00 var jag på arbetsförmedlingen idag. Träffade Urban, han är en bra människa som sitter på rätt position tycker jag. Alltid trevligt bemötande och han sprudlar av ideér. Det tycker jag passar en handläggare. Vi pratade lite om min framtid. Han tyckte att jag var såå ung.. Gud jag som börjar få lite åldersnoja när det gäller utbildning & tjafs. Jag berättade om alla mina funderingar på vad jag vill göra. Han tycker att jag skulle passa som personal ansvarig, för att jag har ett positivt bemötande och är en person som tar tag i saker och är ordningssam. Tyckte det var lite intressant att han har den klara bilden av mig trots att vi inte träffats så många gånger. Han tyckte att jag borde satsa på en utbildning. Men jag vet inte vad jag ska utbilda mig till, men han var väldigt bra att prata med hursom.
 
Första gången jag träffade honom nu i Januari sa han "Ja du och jag har ju haft våra duster". Jag tänkte "Shit vad har jag gjort mot denna man". Men jag kan inte påminna mig om att jag varit elak mot honom, inte ens förr i tiden. Men han kanske skojja. Det var ju över 2 år sedan jag träffa honom sist före januari iallafall.
 
Efter mötet åkte jag hem och umgicks lite med Katten och tog ett långt hett bad. Kikade även in på det där företaget på internet jag funderade på att joina, men vi får se hur det blir. Urban tyckte det var väldigt riskabelt men jag var ju ung så det kanske var han som var gammal som tänkte så.. men jag ska iallafall tänka på det!

Nu är jag i Växbo igen och kollar på Let´s Dance..

Bjuder på en bild av systers smarriga semlor

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0