Mitt hår..

Nu lär ni ju tro att jag har blitt knäpp.. men jag kommer att fråga en expert om mitt hår och måste då visa lite bilder på det. Det jag funderar på är vad jag ska köpa för produkter. Jag har så gott som bestämt mig för Loreal absolut repair (http://www.bangerhead.se/sv/artiklar/populara/loral-absolut-repair-xxl-paket.html) men kanske även några produkter för lockigt frizzigt hår och skulle även behöva en styling" leave in produkt när jag ändå är i köpartagen... Just nu använder jag

1. Just GLOW för torrt och skadat hår. Doft rasberry & rose, och det var enbart därför jag köpte dom. Jag är nöjd med resultatet av dessa. Mitt hår är faktiskt glansigare än på länge! Dock märks det att lockarna blir fluffisare och delar sig fortare än när jag använde Head and shoulders schampo och Matrix (2)som balsam.

2. MATRIX Biolage, Hydra therapie, Detangling Solution. Av alla de frisör produkter är denna den edna som jag känner att fungerar. Jag köper troligtvis alltid fel. Men denna är helt underbar, håret blir super mjukt och lockarna håller ihop bra.

3. PHC - Professional Hair Care, Saltvatten spray. Denna använder jag ibland i hårrötterna?!, eller hårbotten för att håret även där ska bli lite "bulligare". Det doftar sjukt gott och fluffigheten håller länge.

4. Sunsilk hair and repair. Utan denna vet jag inte vad jag skulle göra. Detta är den bästa produkt som uppfunnits för just mitt hår iallafall. Lockarna håller ihop sig mycket mycket bättre med denna. Men det är också denna jag skulle kunna tänka mig att byta ut mot en ny minst lika bra produkt om det finns någon. Något bra märke som är bra för håret.

Japps, det var de.. nu ska jag visa alla bilder på mitt hår tänkte jag.. lägger upp de som små bilder så kan ni klicka om ni vill se vidare på fluffet..haha..


  
  
  

Då var jag klar! Om ni som läser är hårvetare är även ni välkomna att lämna tips på bra hårprodukter.. Ser ni förresten vad bra färgningen blev?, jag är jätte nöjd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0