Slösa

Känns som att jag har slösat bort hela denna dagen. Skumt att jag ena dagen kan vara såsjukt kreativ och pyssla på med allt möjligt och idag har jag inte ens gått utanför dörren. Har kollat på Sjunde himlen på tv på förmiddagen och lyssnat på the voice sedan igår när Katrin var där. Sen vet jag inte om jag kan nämna så mycket mer jag gjort idag. Eller avloppsgubben var här tidigare idag.. rensade bort nå skit som fanns långt nere i röret. Undrar om det är några av mina hårnålar?! Pappa säger att dom är dödens för avlopp..

Ryggen känns iallafall otroligt mycket bättre idag, jag kan resa mig och sätta mig utan att halft dö för att jag håller andan. Har även pysslat lite med kort såklart.. ett hemma hos collage från syster och Sam.

Blev helt ok för att vara mitt första i det programmet.. Har bytt bort det nya nästan helt för det blir suddiga bilder. Hoppas detta håller bättre kvalite. Kortn är dock inte i värdlsklass.. men jag tog de jag hade på minidatan.. haha..

Om 1 timme ska jag åka till Nina på tjej kväll.. jag blir upphämtad och hemkörd, hur lyxigt är inte det? Jag brukar alltid ta min egna bil. Men idag ska vi prova på något nytt..

Måste kanske ta tag i mig nu och smika mig lite och sen springa till Systemet, har bara lite dålig motivation. Men jag ska peppa mig lite nu, för det lät som att Nina var lika trött som mig.. & vi ska ju sjunga och dansa natten lång?!.. Right..

Kommentarer
Postat av: petra

hah tack :D

din blogg var på första sidan, du vet inläggen som brukar vara under där man loggar in :)

2010-01-15 @ 19:54:08
URL: http://petrraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0