Svenska Hjärtan

Jag är inte den som varit odelat positiv till Svenska Hjärtan. Tyckte det var lite halvtöntigt och långtråkigt de första gångerna jag såg det. Men jag fortsatte kolla eftersom jag ville hitta det som Hanna och Sarah satt och yrade om dag in och dag ut. Om man av någon självklar anledning har missat Svenska Hjärtan så måste man dock se några klipp. Jag blir lycklig av Svenska Hjärtan, det bara är så.

http://www.youtube.com/watch?v=pXd4dLWo3bs
Louise och Harald skaffar en ny hund, Tarzan! Hon är ju för härlig!
 
http://www.youtube.com/watch?v=A4c3AREohn0
Elisabeth och Berit pratar om Nils friningar.. lyssna på vad de säger.. Friade han igen?, Ja ja men bara liiiite grann.. haha.. så underbart..

 
http://www.youtube.com/watch?v=xTsVOoYlvBE
Elisabeth och Börje sitter och pratar. Jag älskar när hon ryter i till honom. RYCK UPP DIG; RYCK UPP DIG!!!!!!! haha, så underbart!
Du behöver ett arbete Börje och MAT!!!

 
http://www.youtube.com/watch?v=DdXnmOR3H6I
Börje och Marianne planerar hur man skulle kunna mörda sin gamla fru och man. Lyssna på de sista sekundrarna.. haha.. "Dom kan simma" det är ju bara för härligt. 1,40 in i filmen så låter Marianne som Anna Skipper, ni vet hon i "Du är vad du äter". Exakt lika!
 
Man blir helt kär i personerna som är med. Varannan är otrogen och det finns alla problem och livsvändningar man kan tänka sig. Handikappat barn, alkoholproblem, relationsproblem, renoveringar, inget jobb, för mycket jobb, för lite pengar, massor med pengar, eget företag, skilsmässor, ta hand om sina gamla föräldrar, parters som dör, barn som flyttar hemifrån, hus som måste säljas..

Kommentarer
Postat av: Hanna

Visst är det helt underbart med Svenska hjärtan!

2010-01-06 @ 12:55:47
URL: http://hannadennya.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0