Det märks att det är sommar

För jag har absolut ingen tid eller lust att sitta inne vid datorn. Är ute hela dagarna i den mån jag hinner och njuter av solen antingen i solen, skuggan eller vattnet. Tänkte att jag ska visa lite bilder från vår kvällsprommis alldeles nyss iallafall så att ni har lite koll på mitt super intressanta liv.
Vi gick genom stan för att hämta upp mitt paket

Väskan var innehållet i paketet, jag älskar den redan!

För några dagar sedan när jag var på stan så backade Alfta Jordgubbar lastbilen rakt in i TEAM sportia skylten. Han fastnade helt och hållet så han fick ta fart för att komma därifrån. Han åkte sedan sin väg och brydde sig inte i att be om ursäkt eller säga att det var han som gjort det. Men det var några som gick in på TS och sa till, så de kom ut och var lagomt muntra.

Underbart att gå ut mot Långnäs..

Warpen var ute och gled

Sjön

I augusti ska jag ta tag i mitt liv och börja min plan mot rikedom.. bara så att ni vet! Jag jag kommer inte leva i denna fantasivärld så värst länge till.. haha..
Jag har insett att jag ganska ofta skriver att jag ska krypa upp i soffan och kika på en film eller något program. Mina planer blir sällan verklighet, antingen fastnar jag framför datorn och surfar runt eller så hoppar jag i säng direkt. Men ikväll ska jag lägga mig i soffan och försöka kika på TAKEN som jag just klickade igång..

Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Marcus skulle åkt warpen igår men stannade hemma med oss istället =) såg att du ringt igår.. java lite trött.ringer dig sen =) kram

2010-07-03 @ 10:14:36
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0