Walk a mile in my shoes

Fy fan va jag har ont i mina fötter nu. Jag har skavsår av typ alla skor jag äger, 5 olika skavsår har jag. Just nu har jag ont i stortårna och lilltårna. Jag kommer gå i strumpor i en vecka nu eller gummistövlar haha..

Jisses vilken kväll det har varit! Den ena fullare än den andra och den tredje däckad. Fattar inte att dom orkar, jag bör tillägga att det inte är de yngsta som är fullaste utan de i medelåldern typ 35-40. Jag tycker det är ganska skoj med fulla människor om de är trevliga. Vilket de flesta är, men sen finns det så dryga människor. Det är också underligt vad alla känner mig när de är fulla, men det är helt ok. Sen träffade jag på några vänner sen vi var små, Johanna Wallbom som alltid är urtrevlig och som skvallrade att hon var inne här på bloggen ibland:). Sen träffade jag två som jag gick i skolan med för längesen Ida & Maria, det märks att vi har förändrats:). Jag känner även att jag har en jäkla tur som har de föräldrar jag har, som kan sköta sig och uppföra sig som vuxna trots att de druckit.

När kvällen var slut så hade en gått hem utan skor, en somnat i luckan när han beställde hamburgare med mjölk och två tjejer låg på marken och kollade på himlen när jag gick till bilen för att åka hemåt.

Liv i luckan

Intensiva samtal om allt och inget

Dans, pappa och syster

Charlotte min höggravida andrahälft för kvällen

Kommentarer
Postat av: Johanna

Får väl offra mig på en kommentar nu när du "outat" mig. Haha!



Kul att träffa dig! :)



Kram!

2010-06-14 @ 21:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0