Claudia Galli

Jag är så sjukt lik Claudia Galli av alla människor.. jag ska skriva upp lite grejer här nu som hon sagt i Amelia tidningen och det är som att hon tagit mina ord och satt de på print. Scary!


Claudias Glad-tips: Så får du ett soligare liv!


* Gör dig av med dåliga energier - allt ifrån den trasiga stolen som du ändå aldrig kommer att laga till vännen du egentligen inte vill träffa. - Detta pratade jag ju om bara härom dagen, Hotell Hanna kommer ni ihåg?!

* Underlätta livet, köp hämtmat om du inte orkar laga. Idag finns det både bra och billig hämtmat. - Soo me..men jag håller inte med om att det finns så mycket bra eller billig hämtmat, iallafall inte i Bollnäs.

* Sluta ta ansvar för andras tolkningar. Tidigare oroade Claudia sig ofta och tänkte "Oh gud varför sa jag så? Undrar om hon blev ledsen". tills en kompis sa "Menade du att vara taskig eller dum? Nej, men då kan du ju inte ta ansvar för hur hon reagerar, hur hon väljer att tolka orden". Så sant! - Jag är kompisen i detta fall:). detta hör också ihop med Hotell Hanna och steg 4 listorna.. right Linda?!

* Var vardagssnäll mot dig själv: Nyligen stod Claudia i snökaos och väntade på bussen med 5 matkassar. Efter lite övervägande ringde hon taxi. Hon var så himla njöd med den lilla lyxen. verkligen värt de 150 kronorna. - Jag är duktig på att ge mig själv vardagslyx. Kan vara allt ifrån en ny bodylotion eller nagellack eller bubbelbad till en film ensam i soffan.

* Lägg ner datorn och lägg tid på relationer istället. man sköter jobb, hem, blogg, hundar... men realationen tror man på något sätt ska sköta sig själv. Så är det inte!. - Jag har ju ingen sån relation som hon pratar om, men jag känner i allmänhet att man bör lägga mer tid på sina relationer till alla människor man har runtikring sig.
 
* Mys! Tänd ljus i hela lägenheten. Eller gör ett fotbad och måla tånaglarna. tar inte mer än 20 minuter, och kostar kanske 1 krona. - Detta är jag bäst på. Jag tar bra hand om mig själv!

* Om du är ledsen och låg, fundera på vad du behöver. Vem kan pigga upp dig? Vill du räffa syrran, kompisen eller mamma? Det kanske inte går att fixa på sekunden, men sätt dig genast och ring och boka något, så vet du att det blir av. - tror stenhårt på det här. Ibland får jag ju total begär av att lyssna på Linda Larsson när hon spelar gitarr. Då blir jag lugn i själen och vi behöver inte ens prata:).

* Realisera dina drömmar. Du kanske vill resa. Sätt dig då och kolla vad det skulle kosta. Okej, 5000 kronor. Gör sedan en plan på hur du kan spara ihop till pengarna. Kanske kan du jobba extra eller sälja saker på loppis/blocket? - Det gör mycket att ha ett mål. Jag kan inte komma någonvart utan ett mål.
* Lev i känslan att allt kan hända! - Hmm.. jag gillar inte överaskningar så jag lever i tron att det jag vill kan hända.

* Tänk positivt och möt världen med glädje. Sucka inte när det ringer, kanske är det ett samtal du blir jätteglad över. När du går på gatan, titta inte ner i marken, för plötsligt möter du någon som du inte träffat på länge, som du faktiskt saknat. eller så får du gratis leenden som kan "sola till" ditt liv. - Jag suckar aldrig när det ringer längre. Det finns ingen som har mitt nummer som jag inte vill prata med:). Ett leende kan göra min dag ibland, ofta när jag gårrunt sjön och hejjar på alla gamlingar som alltid är trevliga och ler.. love it!

Åhh nu kom jag på en sak.. jag var på Tempo häromdagen och handlade och så stod det en tant och skulle plocka munkar men det såg ut som att något inte funkade. Så frågade hon om jag jobbade där. Men det gör jag ju inte men jag frågade vad hon funderade på. Åhh jag skakar så mycket så jag kan inte få i bullarna i påsen.. Men ojdå sa jag och så fixade vi detta snabbt! Hon blev så glad, Oj oj oj men tack så mycket för hjälpen:). Hon "Solade" verkligen till min dag!


Jag lever iallafall efter de orden Claudia printat känns skönt att ha dom nerskrivna även om jag haft dom i huvet i ca 3 år!!.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, du måste höra av dig, rackarns vad kul :D



Fick tjänsten hos Ups jag ;) Roligt värre! Börjar den 22 mars, 10-14:30, sen blir det ju kvällstid mellan 16-20. Bye bye samboliv :P Hehe.



Du är så välkommen till mig idag, jag vill nog inte åka till stan, men du är som sagt hjärtligt välkommen att beskåda min röra :D Blir så lat när jag bara är hemma.



Jag bor i skogen ja, om du åker mot Hällbo så bor jag däråt. Om du vet var det är :)



Kram

2010-03-11 @ 10:14:58
Postat av: Linda Larsson

Fräsigt :) Du är nog lik henne.. :) Säg du till så tar ja fram gitarren för dig vännen :)

2010-03-11 @ 15:12:06
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0