Håll era tummar!!

Wiie nu har jag tävlat om en resa! Jag hoppas att jag vinner, då tar jag med min syster och njuter av lite ledig tid. Det blev dock inte Egypten, Tunisien eller Cypern utan ett helt annat land.. spännande..
 
Sen har jag tävlat om en plattång hos www.LindaBlom.se som jag verkligen vill ha. Så nu måste ni hålla era tummar för mig, jag vill vinna båda tävlingarna!
 
Så back to life, idag ska jag och luncha med Jenny på Furan i Söderhamn, the best place i Sverige att luncha på skulle jag faktiskt säga. Sen är det intervjun, får se hur det går. Ska höra mig för litegrann om jobbet iallafall. Jag tycker det är kul att gå på intervju så det ska bli spännande. Grejen är ju lite den att jag har fått jobb där förut men jag tackade då nej därför att lönen inte var enligt önskemål haha.. så vi får som sagt se.
 
Ikväll kommer Elina hit. Mysigt, vi ska käka räkor och ost & kex. Sen är jag grymt sugen på godis, så vi får se om det slinker med lite snask i korgen också.

Katterna har närmat sig varandra nu. De luktar på varandra & båda kan vara i sängen samtidigt. Lite dåligt kort men ni ser ju Kattens ben..
 
Idag eftersom jag är på språng så kommer jag bara att mobilblogga..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0