Hemma

Vad är egentligen hemma? Jag har flera hemma. Mitt hemma som alltid kommer att vara Hemma är Växbo. Jag brukar alltid säga, "Jag är hemma i Växbo". Jag har dock inte bott där på flera år men det är alltid att komma hem när man åker dit.
 
Ikväll har jag bara varit hemma, här i min egen lilla lägenhet. Jag trivs så otroligt bra här. Känner mig trygg! Det är jätteviktigt för mig. Jag skulle inte kunna känna mig så här trygg på Gärdet eller Hedhamre. Jag är glad för att mina grannar är så söta och goa och att jag bor just här just nu.
 
Har inte gjort något speciellt ikväll utan bara njutit av att vara hemma och plockat upp det jag handlat idag och sedan jag var i Stockholm. Är super njöd med mina nya muggar, ska visa er dom imorgon har jag tänkt.
 
Katterna är överlyckliga att jag äntligen är hemma tror jag. Jag har varit borta väldigt mycket ett tag nu igen. Men jag gillar att vara hemma hos vänner och sova kvar där, mysigt! Förut tyckte jag ofta att det var lite jobbigt eller omständigt, måste ha med massa saker.. men som det är just nu så har jag bott i min väska och då är det bara att åka vidare. Tur att Katterna drar mig hemåt ibland så jag får känna denna underbara känsla som jag haft idag sedan jag kom hem. Ett stort plus idag var ju också att jag hade Hanna & Loke på Skype så jag hade sällskap hela tiden.
 
Jag är trött nu men känner att jag kan ju inte riktigt gå och lägga mig än klockan är ju endast halv 9..kollar på CSI Miami men kan inte koncentrera mig alls, därför sitter jag nu med minidatan i knä och skriver ut min glädjekänsla..


men jag ska nog krypa ner i sängen nu och mysa lite med Katten för hon är väldigt kelig och mammig just nu.. sen är det Criminal minds klockan 21.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0