Idag har jag glömt bloggen

Hmm idag är faktiskt första gången på länge som jag inte haft en tanke på bloggen på hela dagen. Skumt men jag kom på den nu så här kommer lite bilder och ord från dagen.

Vidde och jag började dagen med att kika på datorn på traktorer och på honom själv. Han älskar sin film där han visar ögon, näsa & fot mm.

Sen åkte vi ner till Mormor & Morfar

hälsade på fåren

tittade på traktorerna såklart..Sen körde jag fast för andra gången iår.. fick skotta oss loss och lägga tallgrenar under däcken. Jag råkade ju köra fast i Stockholm också fast det har jag undanhållit från er..

Sen hittade vi en påskig hyllning till.. Bollnäs Gif?!

Vi körde också lite rejs med Johans bil hemma hos mamma och pappa..

Eftermiddagen spenderade vi med Nils som kommit hem från skolan och vi bakade Americanska muffins till Mellis..
 
Ikväll har vi ätit tacos och sitter nu och kikar på Efterlyst, Mats Alm, skyldig eller ej?

Kommentarer
Postat av: Therese

Ja testa vill man ju. Jag vill också till sporthallen och prova det nya, hört att det är gott och nyttigt där =)

Ja, krokanen är vi på jämt annars, eftersom det är typ de enda som inte har trappor in.. Jag tycker det är rätt gott där, äter jämt min ostbaguett :P men det är dyrt!

2010-03-25 @ 09:37:51
URL: http://thogstrom.blogg.se/
Postat av: Sanna

SV: Nu tror säkert alla som läser att jag är värsta pedant-tanten men så illa är det inte. Visst kan jag ha kläder liggandes framme ibland. Jag menade inte att klanka ner på alla som har det lite stökigt. Jag tänkte mer på de som låter trosor och liknande ligga framme (använda). Och huvudsaken man dammsuger/dammar och håller rent på det viset. Prylar gör mig ingenting så länge det inte ligger svett kläder överalt. :P

2010-03-25 @ 12:55:54
URL: http://scstenberg.blogg.se/
Postat av: Marion

Ja, dom var jättetrevliga hela bunten :) Kom dit du också! Kul att nån tycker att jag är trevlig också då ;) Hehe.



Jag tror att Mats Alm är... SKYLDIG! Jag tycker att det är för många frågetecken, och hans sätt att vara vid de tidigare intervjuerna. Han ursäktade sig ju för att han grät så mycket, vem skulle inte gråta om man förlorat en själsfrände? Och varför skulle ett gäng tokiga kineser droga honom, köra honom till Linda och tända eld på honom? Hmm.. Ja ja, det återstår att se. Dom kan ju inte gärna fälla honom mot hans nekande heller.

2010-03-25 @ 16:42:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0