Television

Hur fan ska man kunna välja ikväll. Klockan 22 kommer det finnas 3 program jag vill se.
 
3:an - The Mentalist
Amerikansk kriminalserie från 2009. Säsong 2. Avsnitt 1 av 22. Patrick Jane är ett välkänt före detta TV-medium, som nu använder sin unika förmåga för att hjälpa California Bureau of Investigation att lösa brott.
 
5:an - Cougar town   Repris 7/3
Amerikansk komediserie från 2009-10. Avsnitt 1 av 24. Jules är en singelmamma i 40-årsåldern som funderar på att börja dejta igen i en kultur som är besatt av ungdom och skönhet. Hon har en 14-årig son som tycker att hon är lite pinsam, och en ung assistent som lever ett hektiskt nöjesliv och försöker få med sig Jules ut i det vilda livet. I rollerna: Courteney Cox, Dan Byrd, Christa Miller, Busy Philipps, Brian Van Holt.
 
4+ - Lie to me ingen repris


Dramat är inspirerat av en riktig beteendevetare och detta FOX-drama berättar historien om en bedrägeriexpert som hjälper FBI att luska ut sanningen bakom lögnen. Dr. Cal Lightman och hans team är levande lögndetektorer och hans partner Dr. Gillian Foster är en mycket talangfull psykolog. Will Loker leder fallen och han är en man som tror på radikal ärlighet, detta leder honom ofta i svårigheter. Ria Torres är född till att jobba som beteendevetare och inget går henne förbi.
 
Det blir inte Couger town för att det går ju faktiskt i repris. Lie to me älskar jag. The Mentalist älskar jag och det är ju nypremiär ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0