Wiihooo

JOHAN fick jobbet!! Ni vet jobbet i Söderhamn som jag absolut inte fick för att jag var för oteknisk. Han fick det och jag är så glad för hans skull!!
 
Idag har jag gjort mitt första jobb och det gick över förväntan. Kul med lite variation och skönt att kunna jobba hemifrån. Tjänade 100 kr på en halvtimme. 200 kronor i timlön det är ju toppen!


Ikväll ska jag baka med E och äta en kladdmuffins med glass. Snart är min mat klar som består av lax i sweetsås och klyftpotatis. Varit och handlat idag så nu ska jag klara mig i cirkus 2 veckor. Fast fil och sådanna grejjer lär jag ju köpa hela tiden. Imårron ska jag göra Tacokycklingen, så jävla gott.. Kom och ät med mig om du vill vågar och kan..
 
Jag vann inte resan heller utan en man på 49 år som var medlem vann, kul! Nej, jag vill verkligen åka till solen. Men just nu finns inte sällskapet. Egypten tror jag ligger bra till just nu.

Vart har ni varit och hur var det där?


Kommentarer
Postat av: Sanna

Nej, det är väl inte det första man lägger märke till kanske. haha

2010-03-29 @ 18:03:57
URL: http://scstenberg.blogg.se/
Postat av: Hanna

Å vad kul, hälsa och gratta!

ändrade dom sig och ville ha folk sen ändå?

2010-03-29 @ 20:18:17
Postat av: Läsare

Jag rekomenderar inte egypten!! vi var två tjejer som åkte, killarna/männen är helt tokiga, dem är på en hela tiden, skitjobbiga! Vill byta dig mot kameler osv... Så välj ett annat resemål om ni är tjejer som åker! =)

2010-03-29 @ 20:55:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0