Detta gjorde jag lite tidigare

Skratta är verkligen hur härligt som helst, speciellt när någon ramlar eller gör sig lite illa.


Gillar ni mina småklipp som jag börjat med de senaste dagarna? Jag älskar klipp så det är därför jag börjat med dom haha..

Fan vad härligt att ni kommenterar!! Svarar/kommenterar tillbaka här eftersom ni inte har någon blogg eller inte använder den.

Hanna jag höll kameran på styret så det ser lite vingligare ut än vad det var..
Katja Jag kommer inte skaffa Facebook alls tror jag. Ibland får jag en svacka och vill ha det men när jag varit där och snokat lite så är det faktiskt inte så kul. Kan kolla på dina bilder ikväll när jag är i Växbo på Johans facebook eller systers.
Zeynep vi var ju i Arbrå, först vid den lilla bron bredvid den stora vid kraftverket och sen var vi på Skeppstan det ligger upp mot flästa. Jättenära Arbrå där du bor, så dit kan du gå och bada i sommar, det är verkligen super mysigt!


Ciao!


Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Nu du stumpan har jag en låtlista åt dig.. skickar över den ikväll eller imorgon =) Lova att ta med alla låtar du hittar och lyssna på dom mer än en gång =) allt från punk till 80 tal =) mycket bra enligt mig själv... =)kram

2010-05-04 @ 21:11:27
URL: http://lindaallstar.blogg.se/
Postat av: Sarah

Det var roligt med en skratt video, jag skratta när jag såg =D

2010-05-04 @ 21:42:59
Postat av: Marion

Simning och cykling låter väl utmärkt!? Hur jag nu ska få ner cykeln till stan, men jag får knöla in den i skuffen på bilen så går det bra :) Gym låter lite giftigt tycker jag, men det vore skönt!

2010-05-05 @ 09:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0