Fy fan vilka timmar

En av mina allra bästa vänner tycker att jag ska fortsätta skriva personligt på min blogg, så jag kommer att fortsätta som vanligt. Vilket betyder att ni får följa mig i med och motgång.
Det senaste dygnet har varit en stor motgång kan jag säga. Igår kväll hade vi myskväll och åt kladdkakemuffins. Klockan 20 äter jag ett (säkert gammalt) paket nudlar. 21:05 börjar jag känna ett tryck över bröstet. Jag börjar må asilla. Jag hoppar i badet och blir lite bättre. Men så går jag upp och typ dör. Lägger mig på spikmattan för att den smärtan ska ta över, det funkar inte.
Jag ringer mamma och säger att jag håller på att dö, de är på vollyboll och hon säger att de kommer efter de duschat, jag säger "Ni får gärna komma NUUU". Jag hoppar i badet igen sen spyr jag sjukt mycket. Sen ringer mamma och jag öppnar porten. Går runt och mår allmänt dåligt, sätter mig på balkongen en stund. Sen hoppar jag i badet och sitter där länge.
Sen går jag upp och mår mycket bättre då är klockan 21:55. Jag packar en väska, matar katt, packar hundgrejer och åker till Växbo, mamma vägrar lämna mig själv. Kommer till Växbo och mår lite halvkasst igen. Sätter mig i duschen i säkert 1 timme. Provar att lägga mig men mår jättedåligt, kräks lite mer och sätter mig i badkaret i 1,5 timme. Då är klockan 01:04 och jag lägger mig i sängen och mår bra, känner mig frisk! Vaknar 9 i morse  och då har mamma gått morgonrundan med Baltazar och jag kan ligga kvar i sängen! Lyx! Går upp vid halv 10 och gör mig klar för att åka på fotvård.. har mått bra sen dess..

Allt som allt var jag dålig i 4 timmar, mamma tror att det var matförgiftning, någon tror panikångest, någon magsjuka och jag vet fan inte, det jag vet är att jag mådde väldigt väldigt dåligt.

Baltazar var så söt igår, tror han blev lite orolig av allt dåligt mående också. Han låg med mig ute i duschen och sen följde med mig fram och tillbaka när jag vankade runt och sen låg han med mig hela tiden när jag var i badet.

Baltazar och jag kom precis in från kvällsrundan, så ljust ute nu! Skönt eftersom det är så mycket skummisar ute, speciellt idag när det är onsdag.

 

PS. mina ögon har ändrat färg de senast dagarna ser ni det?! DS.


Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Låter som en matförgiftning de... skönt att du är piggare idag.. =)

2010-05-27 @ 08:30:07
URL: http://lindaallstar.blogg.se/
Postat av: Linda Larsson

Låter som en matförgiftning de... skönt att du är piggare idag.. =)

2010-05-27 @ 08:30:23
URL: http://lindaallstar.blogg.se/
Postat av: Linda Larsson

sluta inte skriv personligt i bloggen... då blir den tråkig. bloggar ska va personliga... de gillar ja =)

2010-05-27 @ 08:31:04
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0