Jag blir rörd

Alltså jag funderar ibland på vad fan som hänt med mig. Jag grinar och blir tårögd av filmer och sorgliga saker, det har jag aldrig blitt förut. Nu sitter jag här med tårarna i ögonen på grund av Linda!!

"Jag tänker mycket på det här med vänskap nu för tiden. Jag har tidigare skrivit att det hänt mycket i min vänskapskrets sen jag blev gravid. När jag satte mig och skulle skriva det här inlägget var jag uppretad och kände att jag behövde skriva av mig angående ämnet. Hur man än försöker undvika energitjuvar så finns dom och ibland bor dom upp i min lyxsvit (det går inte alltid att undvika Hanna). Jag tänker dock välja att inte skriva om allt jag känner för att skriva om. Min besvikelse mot barndomsvänner och andra vänner kommer inte försvinna för att jag vräker ur mig en massa skit i min blogg. Det jag inte tror att alla tänker på jämt är att där det finns munnar som pratar skit finns det också fler munnar som pratar vidare. Jag har gjort ett val att inte fråga så mycket och inte ta reda på mer än jag vet för det gör mer skada än nytta. Jag mår inte bra av det själv. Därför tänker jag vända det här negativa stycket till att skriva om en vän som jag vill ge en stor eloge. Jag har många fina vänner, tro mig. Jag är en av de personer som haft tur med vänskap. Mina riktiga vänner är för mig guld värda och jag hoppas dom vet om hur betydelsefulla dom faktiskt är. Iallafall vill jag ge min vän Hanna Jonsson www.hannakjonsson.blogg.se en stor eloge för att hon är just som hon är. Jag kan nog påstå att hon är en av de absolut ärligaste, rakaste och mysigaste människor jag känner. Vi har varit sambos i två år förut och jag känner att vi känner varandra på ett annat sätt än som vänner. Lite som syskon kanske? Hon står för vad hon tycker och hon erkänner när hon gjort fel. Hon är en fin människa rakt igenom och är verkligen ett stöd för mig när jag behöver henne. Hon finns där och hon lyssnar. Hon är en av de personer som verkligen kan ta till sig kritik, inte bara ge. Hon klarar av att höra kritiken och hon vänder den till något positivt. Jag tror hon och jag har förändrat varandra på ett sätt som man sällan gör med människor. Hon är min vän och hon är en av de personer som jag uppskattar mest här i världen. Hon är äkta. Jag skriver det här för att jag vill visa världen hur stolt jag är över att vara hennes vän." skrivet av Linda Larsson


Sist jag var där sa jag en massa saker som jag tänkt på och som jag ville att hon skulle veta att jag hade sagt och gjort. Hon tog allt mycket bra och det är sånt som avgör hur bra vän man egentligen är enligt mig. Tänker faktiskt hålla lite hemligt från bloggen. Jag älskar Linda för den person hon är och har blivigt!

Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Tack underbara jänta för de fina orden=) åh ta åt dig av varje ord jag skrivit för jag menar de av hela mitt hjärta =) Vi har nog förändrat varandra... de tror jag bägge känner. De är häftigt att se skillnaden på oss nu om man jämför för några år sedan! vi är stenfräna tycker jag =) gott med jontasglass... mitt favvoströssel också =)

du klagar på MIN BILD... haha men va tusan har du hittat på mig? Jo... kan du skicka din mail? ja måste ju slänga över listan på låtar. KRAAAM

2010-05-12 @ 21:02:24
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0