Mystiskt

Vem och varför har en kvinna simmat ut i Vågen idag?

Johanna kom hit idag och har tvättat ett sofföverdrag i min grovtvättstuga. Vi käkade lunch

& så satt vi på balkongen och lyssna på mina kloka gubbar och skrattade åt allt och inget. Sen tipsa Helena om att det är halvapriset på nötter på Hemköp så då åkte vi dit. Det finns även wokgrönsaker för 14 kronor/ 900 gram, super billigt.

Iallafall när vi var klar åkte vi hem och när vi kommer på bron så kommer ambulansen i full fart. Jag hamnade såklart alldeles ivägen för den. Men vi åkte iallafall hem och hämtade en nykel till Johanna men sen blev vi så nyfikna på var ambulansen skulle för han åkte in vid mitt hus. Så vi åkte ut en sväng på Långnäs sen åkte vi och skulle parkera min bil. Där stod en brandbil. Vi lämnade bilen och gick ut och tittade vad som hänt. Det var polisen, ambulans, två brandbilar och en båt. En av gubbarna kom fram och jag säger såklart "hej hej" jag hejjar på alla på gott och ont. Han säger att han ringt 112 för att en tjej ville ta sitt liv. Han säger att hon bara kommit och plaskat rakt ut i sjön och börjat simma, han säger att han simmat efter men han var blöt till knäna så jag vet inte jag. Hon hade skrikit "mörda inte mitt barn, mörda inte mitt barn". Brandgubbarna drog iallafall upp henne och hon såg ut att plaska med benen så jag tror hon klarade sig hyffsat, det är därför jag skriver överhuvudtaget.

Någon som vet hur det ligger till?

Det låter ju väldigt underligt om man verkligen vill ta sitt liv så hoppar man väll inte i sjön en fin dag som denna och mitt framför alla människor som går runt sjön?! Fast å andra sidan hoppar man väll aldrig i denna sjö och speciellt inte nu när det är iskallt. Tragiskt är det hursomhelst.


Kommentarer
Postat av: Linda

Tack! Jag trivs faktiskt redan :)



Japp, idag var första jobbdagen och det var så himla kul! :D

2010-05-03 @ 18:22:59
URL: http://lindabj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0