Diet vecka 17

Jag har hört att ni har väntat på mitt veckliga inlägg om vikten. Det är så att jag tänkte ha en paus från det denna vecka men eftersom ni är så snälla och frågar så ska jag berätta att jag ligger precis lika som vecka 15. Alltså minus 18,2 kilogram. Jag hade det ganska jobbigt efter förra veckans uppgång av 100 gram men har nu kommit över det och är verkligen jätte duktig med dieten. Jag tog det bra på torsdagen och fredagen men sen på lördagen så smög sig en besvikelse på mig och jag blev allmänt less på lite allt möjligt och jag tror att de 100 grammen hade med det att göra. Att jag sedan hade gått upp 1 kg i måndags gjorde bara det hela värre, då var det bara att deppa ihop och komma igen. Så nu är jag super taggad, speciellt efter era kommentarer igår!!

Jag har inte fuskat alls så det är inte därför jag inte gått ner i vikt. Jag vet helt ärligt inte hur det kan komma sig. Men jag deppar inte(just nu i alla fall) över detta utan jag har sakta men säkert börjat inse att detta är min livsstil nu. När jag har fuskat och börjat strula med magen mm så längtar jag till jag får komma tillbaka in på dieten och MÅ BRA!

Det är så viktigt att må bra, och jag kan ärligt talat säga er att jag aldrig mått så här bra i magen och psyket faktiskt. Jag känner mig trygg och fast i dieten så jag har inga planer på att sluta.

Kommentarer
Postat av: Emma J

Du är så duktig, det blir sådär vissa veckor. NÄSTA torsdag ska du få se på siffror ;)

2010-11-04 @ 23:04:18
Postat av: Sanna

Hanna, gud vad du är duktig!=) vilken inställning, vilken järvilja och vilken diciplin ...beundransvärt, inte behöver du gå o deppa ner dig med alla dessa talanger=)

2010-11-04 @ 23:36:14
Postat av: malin

du kan alltid skylla på att du har fått mer muskler! Det gör alltid jag om jag går upp i vikt, eftersom muskler väger mer än fett (;

2010-11-05 @ 10:13:40
URL: http://lilldjupas.blogg.se/
Postat av: Jennie ♥

jag ville bara kika in för att...

ÖNSKA DIG EN TREVLIG HELG!

kram!

2010-11-05 @ 13:46:41
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: Marion

Jag håller med Malin, när jag ökar i vikt så skyller jag på mina muskler ;)

2010-11-06 @ 08:56:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0