Åhh tack!

Jag har just varit ute på promenad i 1 och en halv timme med Sofia. Helt fantastiskt ute! Jag älskar verkligen hösten och tror att min inställning ändrats lite till det bättre. Det finns ingen bättre än Sofia att umgås med när man är så butter som jag kan vara ibland. Vi pratade om TJ´s och mina planer i livet framöver. Hittade möjligtvis en lokal till min idé. Hanna jag vill att du ska flytta hiiit och gärna bo i huset next to me, Tänk på dina underbara kids:)!

Jag vill också tacka för era peppande kommentarer, jag klarar nog "negativ" eller klagande feedback mycket bättre än era hurrande:). Trist men så funkar jag! Sanna det är bra att du har koll fast nu är jag totalt säker på att inte fuska igen, tills nästa gång haha. Jag har aldrig fått känslan att jag verkligen inte skulle klara att slå emot suget, men jag kände att jag tog mig råd med frukten igår. När jag ändå är igång om gårdagen så åt jag alltså äpple OCH vindruvor Sanna. Illa illa men det visste faktiskt inte jag. Nästa gång blir det hallon och grädde jag lovar.

Idag är det onsdag och jag har inte haft något sug efter något alls så nu är jag back on track igen. Men vet ni vad det är i helgen?? Chokladmässa!!! Vilket dilemma!

Pic´s från promenaden
en katt satt och spanade efter fisk

höst


Så vackert!!

Kommentarer
Postat av: Helena

Va härligt ni verkar ha haft det! :)

2010-10-13 @ 19:43:00
URL: http://www.freewebs.com/helenaaa
Postat av: Sanna

det känns underbart att höra ett litet smile bakom raderna efter promenaden och att du är back on track!=)

2010-10-13 @ 20:05:08
Postat av: Linda

Tack! :D

2010-10-13 @ 20:14:35
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: bitte

fina bilder

2010-10-13 @ 21:16:16
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: Malin

chokladmässa?! Niice! (: Jag läser ju till förskollärare jag, 3 terminer kvar.. Hua! Men ser fram emot att bli klar och komma ut och jobba! (:

2010-10-14 @ 02:40:08
URL: http://lilldjupas.blogg.se/
Postat av: Johanna

CHOKLADMÄSSA!! Vart då?? Jag har sjuka cravings efter choklad varje kväll! Som tur är har jag bara mörk choklad hemma som jag sitter och knaprar på =)

2010-10-14 @ 09:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0