God morgon

Jag hann inte riktigt med att berätta om dagen igår, så jag tar mig friheten att göra det nu istället:). Vi började dagen med en prommis och gick sedan förbi Johanna en sväng så hon kom upp ur sängen. Träffade mormor på stan när vi var påväg hem, det märks verkligen så tydligt hur mycket hon gillar B nu efter Spanien resan(hon gillade honom förut också men nu har dom mer en egen relation). Hon är så gullig och pratar med Baltazar lika mycket som med mig:).

Vi skyndade oss hem och kollade mailen, väntade på Sannas mail om vilken ost jag skulle köpa till maten. Inser ni vilken underbar vän jag har där borta i Spanien som ger mig massor av underbar fakta och recept:). Jag är föralltid tacksam!! Sen åkte vi och handla massor av mat, tyvärr fanns inte allt idag och det gör mig sjukt irriterad men jag tar nya tag och gör om recepten efter det som finns hemma. Jag var på tre mataffärer idag och ingen hade aubergine och en hade den osten jag behövde. Nog om det.

Vi kom hem och skulle kolla på McLeod´s döttrar(kanal 9 klockan 11:20) men jag måste laga lite mat under tiden så jag missade allt. En huvudperson dog, ett barn föddes och allt bara förändrades på ett slag. Johanna kom till sista reklamen så då fick hon ha lite koll åt mig. Fast jag är nog bättre på att stå i köket samtidigt som jag pratar med henne och lyssnar på tv:n än hon är på att kolla på tv:n och prata samtidigt. Hon blir liksom helt inne i programmet och vaknar sedan till när jag skriker "MEN VAD HÄNDER???", "Kollar dom på filmen nu eller?" Och hon svarar "Hur kan du veta om filmen????" haha det är så typiskt oss.
Vi åt Sannas getostgratäng med en Twist av Hanna och sedan dog vi i soffan för en kvart. Sen var vi överallt och ingenstarns till klockan 15 då var jag hemma igen och diskade och donade.

Det absolut roligaste Johanna sa idag var påväg till Dollar för att köpa bajspåsar.. "Kanske hittar något balsam... Till balsamdieten VETTU" Sen fortsätter hon sekunden senare utan att reflektera över vad hon har sagt "Jag undrar jag vad dom egentligen har tänkt med det där huset.." Hahaha.. Jag dog av skratt! Före hade hon dock pratat om LCHF dieten och senare skulle hon nog prata om balsammetoden eller kuren som jag kallar den:).

Halv 4 mötte jag E och sen bakade vi muffins och pratade disco på Tranan. Jag försökte visa en frisyr med en puff på huvudet och sen fluffa upp håret där bak men hon tyckte jag såg helt knasig ut..
Vad tycker ni?

Efter det tog vi en promenad och njöt? av det kalla blåsiga vädret. Jag har också badat Baltazar och blåst honom med hårfönen så nu är han ren och finare.

Min blöta bebis

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hahaha! Ja det är typiskt oss! jag kan verkligen inte koncentrera mig på flera saker samtidigt! Du glömde visst berätta om din roliga tabbe... Hanna sitter vid datorn och ska kolla upp valutakursen i England och frågar: Men vilken Dollar är det i England då? Johanna svara: Det är Pund!! Hahaha! Så jäkla rolig du =)

2010-10-15 @ 09:00:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0