Idiot

Alltså finns det något som gör mig stressad och förbannad så är det okompetenta jävla bilister. Nyss när jag skulle hem från badhuset så ska jag genom en rondell. Rondeller är verkligen något som många verkar ha missat när de tog körkort, eller så är det gamla människor som inte fattat vad en rondell är som är helt livsfarliga i trafiken. Pappa sa alltid att det bästa är och man ska se till att trafiken alltid flyter, så lite stopp som möjligt det är viktigast. Jo men visst, nu när jag kommer till rondellen ser jag att det kommer en bil från höger(grå på bilden) och den blinkar höger INNAN den svängt in i rondellen. Då tolkar jag och Trafikskoleböckerna det som att h*n ska till höger direkt, inte om sisådär tre avfarter.
Så jag(röd) svänger in i rondellen och biljäveln höll på att köra in i mig för h*n skulle inte svänga alls och fort som fan körde dom också...
Nu ska vi klargöra hur man egentligen SKA göra. Du blinkar inte när du kör in i en rondell om du inte ska första till höger.

Så den som kör i rondellen har alltid för körsrätt.

Om du ska direkt till höger blinkar du höger och kör ytterfilen i rondellen och svänger sedan.

Om du ska rakt fram åker du i ytterfilen i rondellen och blinkar EFTER att du kört förbi första avfarten.

Om du ska till vänster åker du innerfilen i rondellen och blinkar efter du kört FÖRBI avfarten rakt fram.

Hur jävla svårt ska det vara?!

Om det är något jag är bra på så är det att köra bil, älskar det och gör det jämt(trots att det är skit dåligt för miljön).

Kommentarer
Postat av: Linda

Sv: Ja, underbart ju! :D

2010-10-20 @ 19:08:55
URL: http://lindabj.blogg.se/
Postat av: Hanna

Bra Hanna, läxa upp dom jävlarna som inte kan köra bil! Vi har en del i den här stan också, som tur är tillhör jag dom som kör som ett proffs ;)

2010-10-20 @ 21:53:57
Postat av: Marion

BRA SKRIVET! Blir så jävla less på Max-rondellen, så nu skiter jag i om jag krockar med nån, kan dom inte köra så får dom fan skylla sig själv. Lika när jag kommer från Heden och ska hemåt, då ligger jag ju i högerfil för att åka mot Willys/Edsbyn. Självklart åker jag ut i högerfil också, eftersom jag åkte in i den, so simple is that. Kommer det sedan nån idiot från stan i vänsterfil och också ska mot Willys/Edsbyn, så byter dom fil till högerfil mitt i rondellen. Det resulterar ett par gånger i veckan i att bilar får bromsa för mig för att jag åker ut iom att jag tolkar deras vänsterfilskörning som att dom ska åka ut i VÄNSTER fil. Oftast ser jag även att dom kommer i vänster fil i rondellen, åker ut i höger fil, för att sedan blinka tillbaka in i vänster igen!? Hur logiskt är det!? Sen är det som du skriver att den som är i rondellen har förkörsrätt, men vad fan... Lär sig ligga i rätt fil så flyter det på så jävla mycket bättre. Detta är ett hett ämne som jag skulle kunna skriva en hel bibel om, Bollnäsbor och bilkörning går INTE ihop, inte överlag iaf... Blir så jäkla trött. Ursäkta bibeln som blev, men jag blir så het.

2010-10-20 @ 22:16:50
Postat av: B

2010-10-21 @ 18:38:45
Postat av: Belgo

Kan bara hålla med att många har problem med rondeller....tyvärr läser väl inte de som har problem här...

2010-10-21 @ 18:39:41
URL: http://www.stertzell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0