Jobbigt

Jag tänkte undanhålla er läsare min vikt uppgång, men kom fram till efter den anonyma kommentaren att det vore inte speciellt snällt efter att ni följt mig i vått och torrt innan. Så here it go, jag har gått upp 3,8 kilo under dessa 10 dagar jag varit borta.

Jag är inte deppig över det utan jag känner att det är bra att kroppen reagerar över att jag ätit dåliga saker. Men jag har verkligen njutit av varenda Slush, godis bit, choklad ruta, glas juice, äpple, melonbit och Baccardi breeser. Jag tänkte återgå till LCHF idag men jag hade inte orken att vara sträng, jag har kommit in i det slappa. Så från och med imorgon är jag åter i gång med min viktresa neråt. Jag hoppas på att mycket av de 3,8 kilona är vatten som kolhydraterna samlat på mig, men man vet aldrig. Jag har iallafall nya mål och jag kommer att nå dom!

Jag känner mig inte speciellt mycket tjockare av dessa kilon vilket är negativt, skulle vara bättre om jag känner mig fet och ful av att gå upp i vikt. Men jag är som sagt inte alltför nojjig över detta utan jag tar det med i min ryggsäck som en vetskap nästa gång jag bestämmer mig för att "fuska".

På torsdag hoppas jag att högst 1 av kilona finns kvar på min kropp och att jag är inne i bacon och ägg svängen igen:). Sjukt nog längtade jag efter min diet utomlands. Jag mår så mycket bättre i min magen och psyke när jag går på dieten så det blir inga som helst problem att börja med dieten imorgon. Det ska faktiskt bli skönt!

Jag åt allt förbjudet i Spanien
Stekt potatis
Hamburgare x 2
Citron tårta
Godis
Choklad
Frukt, äpple, vatten melon, honungs melon
Lökringar
Choklad muffins
Munk med jordgubbs marmelad
Slush
Kul glass

Tonfisk baguette, vitt bröd

Men det jag försökte hålla var att äta typ 1 dålig gång per dag. Ofta åt jag bacon och ägg till frukost och sen något dåligt på dagen och sen bra middag med kött och broccoli. När jag blev dålig den där natten så spårade allt ur. Frukost blev då två skivor melon och lunch en isglass och middag äpple och melon. Jag kan inte äta feta saker när jag mår illa och det gjorde jag i någon dag efter och så hade jag ont i kräkmusklerna på halsen/bröstet.

Jag ångrar absolut ingenting av det jag åt och tar mina 3,8 kg och kämpar vidare NU!

Kommentarer
Postat av: maria

Åh vad roligt att du gillade mina smycken =) Blir så glad av fina kommentarer!!



Hoppas du får en fortsatt trevlig helg



Mvh Maria

2010-10-09 @ 23:17:58
URL: http://shinystuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0